To je to što me zanima!

Ognjen Šimić: Žrtva sam hrvatske Vlade i USKOK-a

Riječki kardiokirurg Ognjen Šimić tvrdi da je cijeli slučaj primanja mita urota Vlade i USKOK-a kako bi se opravdali pred javnosti, a on je žrtveno janje
Vidi originalni članak

Dobro pripremljen, sa snopom od 30 stranica u ruci, riječki kardiokirurg Ognjen Šimić, optužen za 18 slučajeva primanja mita i pranje novca, započeo je svoje petosatno iznošenje obrane pred sudskim vijećem riječkog Županijskog suda.
- Ja sam žrtva USKOKA i Vlade, moralo se nešto poduzeti po pitanju mita, naći osobu koja nije ni u jednoj stranci i za koju se neće buniti nikakve udruge. Najbolje se bilo okomiti na stranca u Rijeci. Cijela je afera bila smišljena tako da odjekne u cijeloj Hrvatskoj. Stavimo mu pet tisuća eura, da djeluje šokantno i probudi maštu siromašnih ljudi. Nadobudna zamjenica ravnatelja USKOK-a, Sajonara Čulina, iskoristila je aferu kako bi napredovala - rekao je Šimić tvrdeći kako nema dokaza koji ga povezuju sa, kako kaže, podmetnutim novcem.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • diki 19.08.2008.

    Entoni, ti stvarno sereš, Zar ti vjeruješ jednom debilu koji svoje znanje, a država mu je platila školovanje, koristi za bogaćenje a rpi tom ljudske sudbine koristi kao kršelj. Zar ti vjeruješ njemu a svi ostali su kriminalci koji su \" jadnog čovjeka osudili \" Ti nisi zdrav!

  • brezanova 19.08.2008.

    Kada ljubiš, ljubi sretno, kada kradeš kradi spretno. Vjerojatno nije bio spretan pri uzimanju novca od jadnika. Sram ga bilo, ne samo njega nego i sve druge koji to čine. Krepali bog da.

  • entoni 19.08.2008.

    Sretno u borbi sa vetrenjačama ! Na žalost u pravu ste dr. Šimić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare