To je to što me zanima!

Ogromne gužve za testiranje na Zagrebačkom velesajmu

Neovisno o tome dolaze li na uputnicu ili uz plaćanje, građani će na testiranje moći doći isključivo uz prethodnu narudžbu putem online platforme....
Vidi originalni članak

Na Zagrebačkom Velesajmu su u petak 23. listopada postavljena dva kontejnera zbog uspostave novog mjesta za testiranje na koronavirus kako bi se rasteretile ustanove koje provode testiranje i smanjile gužve.

POGLEDAJTE VIDEO: Rekordan broj preminulih od korone u jednom danu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Iako današnje brojke pokazuju drastičan pad broja novooboljelih, u Novom Zagrebu stvorila se velika gužva u redu za testiranje.

Nova pravila

S obzirom na to da je u Hrvatskoj unazad par dana došlo do velikog porasta novozaraženih donesena su nova pravila za testiranje. 

Neovisno o tome dolaze li na uputnicu ili uz plaćanje, građani će na testiranje moći doći isključivo uz prethodnu narudžbu putem online platforme kojoj je moguće pristupiti na https://prijavnicentar.hr/testiranje/stampar.

Testiranje će se vršiti od ponedjeljka do subote od 10.00 do 14.00 sati te nedjeljom i blagdanima od 8.00 do 10.00 sati.

Poslovni korisnici i dalje narudžbu trebaju zatražiti putem adrese e-pošte covidtest@stampar.hr

STOŽER OBJAVIO Imamo 1413 novozaraženih, preminulo je 18 pacijenata

Šostar: Ni meni nije jasno, upola manje novozaraženih

Brojka oboljelih danas je mnogo manja nego jučer, praktički prepolovljena. Ni meni to nije jasno, nije stvar u testiranjima, mi smo jučer obavili 1240 testiranja i prešli smo 90.000 testiranih u NZJZ, prokomentirao je ravnatelj Nastavnog Zavoda za javno zdravstvo 'Andrija Štampar' Zvonimir Šostar.

Teško je prognozirati idemo li prema vrhuncu pandemije, kaže ravnatelj. Svi relevantni čimbenici i vrhunski znanstvenici prognoziraju da bi vrhunac mogao biti u drugoj polovici studenog. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • mačak pod šljemom 27.10.2020.

    Obuka na internetu a  onda test na  corona virus 

  • 27.10.2020.

    Sad tek vidim koliko je glupih ljudi u RH... nazalost i previše

  • Koronas2 27.10.2020.

    ovo su garant bandicevi ercegovci

Komentiraj...
Vidi sve komentare