To je to što me zanima!

Skladište je gorjelo cijelu noć: Vatra istopila metalno krovište

Netko je u noći na četvrtak zapalio skladište drvene i plastične ambalaže u Velikoj Gorici. Šteta je oko 80.000 kuna
Vidi originalni članak

Šteta na stvarima nam je velika. Ne možemo vam reći više od toga. Policijska istraga je u tijeku, rekli su nam u četvrtak u obitelji vlasnika tvrtke G-Company iz Velike Gorice. Netko im je zapalio skladište u Horvatovoj ulici u noći na četvrtak i pobjegao prije nego što ga je itko vidio.

Prema neslužbenim informacijama, piroman je preskočio ogradu tvrtke koja se bavi odvozom i zbrinjavanjem papira, folija, paleta, stiropora, metala i drva. Osim toga, prodaju drvenu i plastičnu ambalažu za voće i povrće. Upravo se na nju kriminalac okomio i potpalio drvene palete. Vatra ih je brzo počela gutati i proširila se na plastične sanduke. Brzo su stigli vatrogasci JVP-a Velika Gorica, koji su imali posla cijelu noć.

- Gorjelo je skladište ambalaže i hrpe koje su bile naslagane. Brzo smo to ugasili, no zatim smo morali sve to raskopati kako bismo spriječili da se vatra razbukta. Sav taj materijal izrazito brzo gori - rekao nam je Borislav Turan, zapovjednik velikogoričkih vatrogasaca. Tek kad su oni dovršili s poslom, policajci su mogli krenuti s očevidom. S obzirom na to da je skladište na samom rubu grada i u blizini sajmišta, pretpostavljaju da je počinitelj kasnije pobjegao automobilom. Prijetnje, kažu, nisu primali, a šteta je oko 80.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • domoljub029 16.11.2018.

    Nije potpalio Kriminalac već Poduzetnik,gospodin Poduzetnik.

  • ŠtangaŽelezni 15.11.2018.

    Radi se o privatnom skladištu koje se bavi odvozom i zbrinjavanjem ambalažnog otpada. Pa eto otpada više nema se zgorelo i to te to aj bok

  • dragan18 15.11.2018.

    Sramota samo dva vozila. To neko dobro osiguro 😂😂😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare