To je to što me zanima!

Oklahoma: Muškarac s puškom ušao u zgradu bolnice i usmrtio troje ljudi. Napadač se ubio

Pucnjava se događa tek nešto više od tjedan dana nakon pokolja u školi u Uvaldeu, u Teksasu, gdje je 18-godišnjak ubio 19 djece i dvije učiteljice
Vidi originalni članak

Najmanje su tri osobe ubijene u srijedu u pucnjavi u bolnici u Tulsi, u saveznoj državi Oklahomi, na jugu Sjedinjenih Država, priopćila je tamošnja policija koja dodaje da je napadač mrtav.

"Možemo potvrditi da su četiri osobe mrtve, među njima napadač" u pucnjavi u Bolnici svetog Franje, objavila je lokalna policija na Twitteru.

NA OBILJEŽAVANJU DANA SJEĆANJA Pucnjava u Oklahomi: Jedan mrtav, sedmero ranjenih

Ranije je bila izvijestila da je "tijekom poslijepodneva" intervenirala pošto je "muškarac s puškom" ušao u bolničku zgradu.

"Policajci trenutačno provjeravaju sve prostorije u zgradi kako bi otklonili eventualnu prijetnju", dodaje u priopćenju u kojemu navodi da je "više osoba ranjeno".

U DRŽAVI OHIO Opet pucnjava u SAD-u: Na dodjeli diploma pucala na ljude, troje ih je završilo u bolnici

Napadač se ubio, rekao je za lokalnu televiziju gradski vijećnik Jayme Fowler. "Tri nedužna prolaznika izgubila su život", dodao je.

Američki predsjednik Joe Biden obaviješten je o pucnjavi, priopćila je Bijela kuća koja dodaje da pomno prati situaciju i da je mjesnim vlastima ponudila svu potrebnu pomoć.

Pucnjava se događa tek nešto više od tjedan dana nakon pokolja u školi u Uvaldeu, u Teksasu, gdje je 18-godišnjak ubio 19 djece i dvije učiteljice.

POMAŽE ZAJEDNICI Matthew McConaughey vraća se u Teksas: Toliko je nasmijanih, on nam pomaže ozdraviti

Masovne pucnjave na javnim mjestima pošast su koju američke vlasti dosad nisu uspjele zaustaviti.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • DinoAKA ljubiša 03.06.2022.

    Smrdi to već desetljećima na MK-ultra, malo je pre trendi pucnjava ove vrste.

  • crazy mind 02.06.2022.

    kako bi smanjili pritisak vijesti iz amerike molim novinare da pocnu objavljivati clanke tipa: "dragi citaoci danas NIJE bilo pucnjave u americi, nema ubijenih, ni jedna glumica nije prijavila da su je silovali ili barem zlostavljali dok je "gradila" karijeru itd, itd....."

  • U Živac 02.06.2022.

    Sta bi mi bez amerike.Uvijek nesto zanimljivo imas za vidjet tamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare