To je to što me zanima!

Oko 1 sat u noći stigao autom do kafića u Ogulinu i - zapucao

Brzom intervencijom policije utvrđeno je da se radi o 29-godišnjaku kod kojeg je tijekom kriminalističkog istraživanja pronađeno 62 komada raznog streljiva, te pištolj i puška, javila je policija
Vidi originalni članak

Kao na filmu, nepoznati muškarac je jučer oko 1 sat u noći ispred ugostiteljskog objekta u Ogulinu, iz automobila zagrebačkih registracijskih oznaka iz vatrenog oružja zapucala prema terasi kafića i udaljila se. U pucnjavi nije nitko ozlijeđen, a policija je vrlo brzo pronašla počinitelja (29).  

- Brzom intervencijom policije utvrđeno je da se radi o 29-godišnjaku kod kojeg je tijekom kriminalističkog istraživanja pronađeno 62 komada raznog streljiva, te pištolj i puška. Zbog sumnje da je 29-godišnjak počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopsanom radnjom ili sredstvom i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružje i eksplozivnih tvari, bit će predan pritvorskom nadzorniku - priopćuje policija.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • gogy37 11.09.2017.

    hahahahah bit će predan pritvorskom nadzorniku pa pije kavu danas u gradu...

  • POTPEC 11.09.2017.

    U jednom članku glavna činjenica je marka autobusa. U ovom koliko počinitelj godina ima. Šta če biti u sljedečem BITNO. Sigurno ne ime i prezime, nego nešto treče. Inicijali, kao i ime i prezime se stavlja samo kod siromašnih i starijih počinitelja. Ovaj mora da je koji iz vladajučih ili iz nacionalnih manjina kad toga nema. SRAMOTA kako za novinara tako i za članak.

  • Cipelcug 11.09.2017.

    Utjecaj repriza kaubojskih filmova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare