To je to što me zanima!

Oko 3000 imigranata provelo cijelu noć u Preševu za papire

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U gradu Preševu u Srbiji noćas je bilo burno jer su imigranti čekali cijelu noć na registracijske papire koji bi im omogućili nesmetani prolaz u zemlje Europske unije
Vidi originalni članak

Imigranti su u Srbiju došli iz Makedonije, a cijelu noć su proveli na otvorenome kako bi dobili registracijske papire.

POGLEDAJTE VIDEO: Oko 3000 imigranata na otvorenome čeka papire

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema riječima UNHCR-a broj imigranata koji je ušao u Srbiju povećao se, pa je zbog toga proces registriranja trajao duže.

Razlog zbog kojeg je došao ovako veliki broj imigranata je zbog toga što su lučki radnici u Grčkoj štrajkali. To je dovelo do toga da se imigranti nisu mogli pokrenut četiri dana.

Nakon registracije, imigranti su poslani u srpski grad Šid, gdje će hrvatska policija poslati vlakove po njih.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Cipelcug 12.11.2015.

    Pa što ako su čekali. I mi moramo čekati u ambulantama, tijelima državne uprave.........!!!!!!!

  • kesha 12.11.2015.

    Biti će im iz dana u dan sve teže.I zemlje u koje su se uputili polako zatvaraju granice. Bolje bi im bilo da ostaju u Turskoj jer će i tamo izgubiti mjesto ili pravac S,Arabija,samotamo nemaju nikakva prava i mogu prosvjedovati koliko hoće . Jedino što mogu ostvariti je pravo na kamenovanje. Žao mi je istinskih stradalnika koji bi i bili zbrinuti da se nije puštalo stotine tisuća onih mladih avganistanaca,pakistanaca i afrikanaca. Nakraju od silne humanosti niti h.

  • lilika77_1 12.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare