To je to što me zanima!

Đoković im važniji od Kosova? Prekinuli su Tadićevu presicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Konferenciju za novinare Borisa Tadića i Milorada Dodika su prekinuli jer je stigla obavijest kako je stigao srbijanski tenisač Novak Đoković te ga moraju dočekati
Vidi originalni članak

Srbijanski predsjednik Boris Tadić se u srijedu, nakon otvorenja dijela autoceste Banja Luka - Bosanska Gradiška, sastao s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. Nakon toga je organizirana konferencija za novinare. Tadić je upravo trebao odgovoriti na pitanje o Kosovu, kada je konferencija prekinuta. Došla je, naime, obavijest da je stigao Novak Đoković i kako ga moraju dočekati. 

Milorad Dodik se počeo klatariti lijevo-desno i nije znao na koju bi stranu dok je zbunjeni Tadić pokušao biti duhovit:

- Što da radim, ja nisam ovdje domaćin - rekao je. Onda ga je Dodik pogurao prema izlazu i napustili su prostoriju, piše Dnevni avaz

Idi na 24sata

Komentari 49

  • kozara 02.12.2011.

    prvo nije bosanska gradiska vec samo gradiska, a drugo za one koji neznaju itekako postoji republika srpska. nije bosna napravila autoput vec Republika Srpska..

  • ping-pong 01.12.2011.

    Toliko o poštovanju jednog predsjednika i pokušaju da se nađu mirna riješenja. Po tom primjeru se vidi da nikome nije stalo do državne politike, pričaju što misle, rade što misle i zazivaju rat jer ne misle! U njihovoj politici je anarhija, bez obzira što im svijet želi dobro i nagovara ih da idu u dijalog, pa da se dogovore mirnim putem, oni razmišljaju o slanju vojske i policije na Kosovo, bez obzira što bi bilo pogubno za cijeli balkan, a pogotovo za samu srbiju! Ali pustimo to, stigao je Đoković!

  • loki89 01.12.2011.

    hrvatska je bila treca u fudbalu na svjetskom prvenstvu,ivanisevic je godinama dominirao tenisom kostelici skijanjem ,kosarkasi igrali finale protiv dream tima u barceloni,veslaci , blanka najbolja atleticarka pa ne prekidamo zbog toga konferencije.ovo je samo dokaz koliko su srbi zalosna nacija,cim neko njihov nesto napravi u svijetu odma misle da cijeli svijet samo o njima prica i misli,a znaju ih jedino kao bradate krvoloke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare