To je to što me zanima!

Okršaj BBB-a i Torcide bio dogovoren, 4 ozlijeđena

Navijači Hajduka vraćali su se iz Slovenije pod policijskom pratnjom. Skrenuli su s rute kako bi napali BBB-ovce. 70 navijača se mlatilo palicama
Vidi originalni članak

Navijači Hajduka oko 22 sata pod policijskom su se pratnjom vraćali iz Slovenije, gdje je Hajduk dobio prijateljsku utakmicu protiv Poljaka. Iako pod policijskom pratnjom skrenuli su s utvrđene rute kako bi napali navijače Dinama, kažu u policiji. Skrenuli su U Ulici Zrinsko-Frankopanskoj u Čakovcu te su se potukli s BBB-ovcima Tučnjava je očito bila dogovorena jer su ih palice, bokseri i bengalke dočekale  u Čakovcu. Izbila je masovna tučnjava 70 navijača, u kojoj je ozlijeđeno troje navijača i jedan od dvojice policajaca koji ih je u početku pokušavao razdvojiti suzavcem. Uglavnom je riječ o lakšim ozljedama, a oštećena su i četiri policijska vozila. Privedeno je 24 huligana.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • krizantema 03.07.2008.

    a kad policija zapuca ili udari onda ih svi pljujete jer se izivljavaju bez razloga.

  • smuc 03.07.2008.

    Kad policija nije u stanju spriječiti najavljenu tučnjavu kak bu onda spriječila teroristički napad koji če nam se ulaskom u NATO sigurno dogoditi jaki su samo kad nekok balavca prebiju njih 4-5 zbok malo marice.

  • zlundralo 03.07.2008.

    čobani nek se poubijaju međusobno...i samo ih zatrpat u neku jamu....problem rješen

Komentiraj...
Vidi sve komentare