To je to što me zanima!

Predsjedništvo: Jednoglasna potpora Tomislavu Karamarku

Predsjedništvo je zaključilo kako HDZ neće dopustiti da Most sruši Vladu koja je započela provoditi reforme koje su prijeko potrebne hrvatskom gospodarstvu i društvu
Vidi originalni članak

Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice jednoglasno je dalo potporu predsjedniku stranke i Prvom potpredsjedniku Vlade Tomislavu Karamarku.

Predsjedništvo je zaključilo kako HDZ neće dopustiti da Most sruši Vladu koja je započela provoditi reforme koje su prijeko potrebne hrvatskom gospodarstvu te društvu u cjelini, stoji u priopćenju koje je stiglo iz HDZ-a.

Na sjednici Predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice održanoj u petak, 27. svibnja 2016. godine raspravljano je i o pitanjima vezanima za održavanje XVII. općeg Sabora stranke koji se održava u subotu 28. svibnja 2016., a na kojem se bira rukovodstvo stranke i stranačka tijela.

Karamarko nije davao izjave uoči Predsjedništva

Predsjedništvo HDZ-a počelo je u 17 sati u zagrebačkom hotelu Panorama. Tomislav Karamarko nije htio davati izjave prije početka sastanka. 

Vlada će danas izglasati povjerenje Tomislavu Karamarku, rekao je ministar prometa Oleg Butković, uoči sastanka Predsjedništva HDZ-a.

Butković je rekao i da je sve pod kontrolom i da nema panike. 

Očekuje se da će šef HDZ-a Tomislav Karamarko dati izjavu za novinare iza 18 sati. 

Andrija Mikulić je rekao uoči Predsjedništva HDZ-a rekao kako je u demokraciji uvijek moguće izražavanje mišljenja te kako HDZ stoji iza Karamarka. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Preteznovedro 28.05.2016.

    E i ovom isti savjet kao dodigu prije tjedan dana. Za prst naravno.

  • fenix77 28.05.2016.

    Jednoglasno, nije na dijeluu jednoumlje, na djelu je bezumlje!!! Znati koliko dugo krade i koliko dugo radi protiv države, čak čitava familija i prijatelji, možda ii stranka, i to podržavati, nije ništa drugo nego namjerana veleizdaja države i naroda ili totalno bezumlje. Čime ti domoljubi razmišljaju??? Bože čuvaj Hrvatsku.

  • Kiklopp 28.05.2016.

    Kriminalci i Cigani su uvijek složni dok ne ostanu sami a onda za vratove;-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare