To je to što me zanima!

Omiška vlast godišnje trošila milijun kuna na hranu i piće

Samo za vrijeme Festivala dalmatinskih klapa, u desetak dana pojelo bi se i popilo u vrijednosti od 400 tisuća kuna. Bivša vlast ostavila je rupu od 31 milijun kuna
Vidi originalni članak

Dok su vlasti u Metkoviću u posljednjih šest godina potrošile 3,7 milijuna kuna na hranu i izazvali zgražanje javnosti, u Omišu je ta brojka daleko veća. 

Samo za vrijeme Festivala dalmatinskih klapa, u desetak dana pojeo bi se i popio iznos od oko 400 tisuća kuna. I tako svaki srpanj, već deset godina. Pored toga, ostali gradski troškovi za hranu i piće bili su oko 600 tisuća kuna, tako da se na godišnjoj razini jelo i pilo u vrijednosti od milijun kuna. 

U posljednjih 10 godina, za vrijeme bivšeg gradonačelnika Ivana Škaričića, pojelo se 10 milijuna kuna. Inače, HDZ-ova vlast i bivši gradonačelnik Škaričić u gradskom su proračunu ostavili rupu od 31 milijun kuna, a Omiš je rekorder po trošenju proračunskog novca na hranu, pića, večere, ručkove, te razna čašćenja i darove, piše Slobodna Dalmacija.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • Bepa 31.07.2013.

    Jelo se i pilo prije ,jede se i pije sada ,jesti će se i piti ubuduće.Jedan prijedlog jedite i pite ali na svoj račun.Otvor ženo novčanik manse muktaša evo mene imojih apaša.Dobar tek,živjeli.

  • eminap 31.07.2013.

    sve što bi napisala mislim da bi bilo malo,

  • Halo Bing, kako brat 31.07.2013.

    A u Hrvata 110 gradova otprilike i 429 opčina, zajedno sa pripadajučim gradonačelnicima, načelnicima, nihovim zamjenicima i zaposlenicima navedenih vreća od kojih rijetka ima dno. Ivan Škaričić sa svojom svitom ni nikakva iznimka nek pravilo. Nažalost. Ali Slavka i njegove dečke iz ministarstva financija to baš preveč ne interesira. Moraju ljudi pečatit lokale zbog 10tak stotinjak, kuna viška. Posle na red dolaze kumice s placa, pa onda valjda nezaposleni koji na sajmovima i prek novina prodaju stare stvari i obleku.... pa ko se još stigne natezati sa nekakvim tam gradovima i opčinama??

Komentiraj...
Vidi sve komentare