To je to što me zanima!

On se ne boji visine: Vozio se na krovu žičare u Dubrovniku...

Iako je bio vezan i osiguran, njegova hrabrost i neustrašivost očarala je Dubrovčane. Jer ipak, ne bi svatko samo tako pristao popeti se na krov žičare dok je ona u pokretu...
Vidi originalni članak

Tko to visi na krovu žičare, je li to Jackie Chan snima novi film u Hrvatskoj? Kako mu se da 'pentrat' po ovoj vrućini? Zapitali su se Dubrovčani koji su provirili glavama kroz užarene prozore kako bi vidjeli majstora na djelu koji ih je prekinuo u odmaranju dok je sunce u poslijepodnevnim satima pržilo dubrovački asfalt.

Za obavljanje nekog posla čovjeku su potrebne određene sposobnosti i vještine, no za ovaj posao je potrebno više od navedenih karakteristika. Potrebna je nevjerojatna hrabrost i neustrašivost.

U tu kategoriju spada jedan radnik iz Dubrovnika koji radi na održavanju žičare, a svojim postupkom je fascinirao sugrađane. 

Naime, jedna Dubrovčanka je na Facebooku objavila videozapis u kojem se radnik nalazi na krovu žičare dok se ona kreće. Očito je riječ o rutinskoj provjeri ispravnosti same žičare koju je neustrašivi radnik odradio sjajno.

Iako je bio vezan i osiguran, njegova hrabrost i neustrašivost očarala je Dubrovčane. Jer ipak, ne bi svatko samo tako pristao popeti se na krov žičare dok je ona u pokretu.

Za ovo morate imati ogromna mu*a. I ogromnu plaću...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Science of the Lambs 29.06.2020.

    Koliko sam ja tek hrabar i neustrašiv, kad sam išao kliknuti ovo.

  • balki balki 28.06.2020.

    Al ga je izglorificirao.

  • jamesbond7777 28.06.2020.

    . švercer, znam ga nikad kartu nije kupioo😎😎😎😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare