To je to što me zanima!

One su prave sestre, ali jedna je mjesec dana starija od druge

Tracy i Peter Akoun nisu mogli imati vlastito dijete i nakon niza pobačaja odlučili su potražiti surogat majku. Našli su dvije, koje su rodile kćeri u samo mjesec dana razmaka
Vidi originalni članak

Tracy i Peter Akoun iz Portsmoutha upoznali su se online 2013. godine i vjenčali samo osam mjeseci kasnije. Odmah su htjeli obitelj, ali nakon niza pobačaja odlučili su se na surogat majke. 

Nyobi i Kenya su začete spermom Petera Akouna (26), dok su genetske majke bile lezbijke Tricia Hunt i Kate Fruin-Smith. One su djevojčice rodile u samo mjesec dana razlike. 

- Presretni smo. Stalno slušamo o negativnim stranama surogatstva, ali na svaku negativnu priču dolazi 40-50 pozitivnih - ispričala je Tracy koja iz ranije veze ima 18-godišnju kćer. 

Peter, koji je u Veliku Britaniju došao 2009. godine, ispričao je za Daily Mail kako će djevojčicama cijelu priču o njihovom dolasku na svijet ispričati kad dođe vrijeme za to.

Nakon niza pobačaja, par je u lipnju 2014. odlučio potražiti surogat majke preko online profila, a u poruci je Tracy napisala kako od srca moli nekoga tko će im pomoći da imaju potpuno obitelj. 

No, sve je krenulo loše jer ih je prva žena prevarila i ukrala im 400 funti. Vjeruju kako je ostala trudna, ali i izgubila dijete, što im nije rekla kako bi uzela novac.  Kasnije su im se javile Tricia Hunt i Kate Fruin-Smith, koje su pristale biti surogat majke i ostale trudne u jesen 2015. godine. Nyobi se rodila 4. lipnja prošle godine, dok je Kenyja rođena 4. srpnja. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Frelly 11.03.2017.

    Eh sto nisam zensko da i ja zaradim malo ...

  • Provokator2322 11.03.2017.

    za zaboli me prangija

  • 11.03.2017.

    Ne razumijen! Koliko sam ja do sada čula za surogat majčinstvo to je kad ti žena rodi tvoje dijete tj. napravi se teansfer zametka bioliških roditelja a ne da se ta surogat majka oplodi spermom muškarca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare