To je to što me zanima!

Opačić: HDZ nam nije alibi, ne žalimo se i radimo svoj posao

Reforme nisu mogle biti spremne u ovom operativnom smislu jer nismo imali tu vrstu podataka. Dok ne dođete u ministarstvo, ne vidite neke stvari - kazala je Opačić
Vidi originalni članak

Potpredsjednica Vlade Milanka Opačić za RTL Danas je kazala kako je Vlada posljednjih mjeseci radila puno toga. Istaknula je da je većina reformi spremna, a njihova realizacija kreće sljedeće godine.

- Reforme nisu mogle biti spremne u ovom operativnom smislu jer nismo imali tu vrstu podataka. Dok ne dođete u ministarstvo, ne vidite neke stvari - kazala je Opačić. Ministrica je rekla kako su o puno toga slušali, ali ih je drugačija situacija zatekla kada su ušli u ministarstvo. 

Opačić kaže kako HDZ aktualnoj vlasti nije alibi, već se radi o činjenicama.

- Isto tako mi se ne žalimo, radimo svoj posao i u ove dvije godine smo napravili jako puno reda. Od fiskalizacije, od uvođenja reda u sustavu socijalne skrbi, od restrukturiranja određenih poduzeća, ali nažalost ništa ne ide preko noći - rekla je. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • ludom 31.12.2013.

    A zbog čega bi se to žalili? Nemate nikakvih problema, lova curi redovno, zbogom pameti, odgovornost nula, sami sebi donosite zakone. Zašto bi se protiv toga žalili? Toliko blesavi valjda niste.

  • AntoOpačak 30.12.2013.

    Petak 27-12. ste izjavili ;Nismo mi lijeni nego smo zatekli nesređeno stanje. " god vam treba da to sredite a niste . U međuvremenu ste promjenuli Stotinu zakona , morate se složiti s menom i opet se niste snašli. Predpostavka da ste i Ustav uspjeli promjenut opet nebi išlo . Zaključak ;Kasno ste se uhvatili posla , vrijeme je iscurilo. ŠTO se može još napravit; U sledeće 2 god možete pokušat ublažit promašaje koje ste kolektivno počinuli.Kada bi kod vas bilo dobre volje da se prestanete samohvaliti, da bar jedan dan budete obični građanin punobiste toga razumili, ovako vas iko nije na vlasti HDZ uništi.

  • cikifild 30.12.2013.

    E a ova se bas naradila .

Komentiraj...
Vidi sve komentare