To je to što me zanima!

Opačić: Kauboju odjaši... Milinović: Smiri nervozu

Milanka Opačić u Saboru je rekla da bi ministar Milinović koji je htio biti kauboj kao dječak, trebao znati kad je vrijeme da odjaše u suton kao kauboj
Vidi originalni članak

Ministar zdravstva Darko Milinović obmanjuje javnost i svoje loše poteze brani lažima i neistinama. Rekao je kako je kao dijete želio biti kauboj, a pokazao je da se u Hrvatskoj tako i ponaša. Ipak, pravi kauboj zna kada je vrijeme da odjaše u suton, kazala je Milanka Opačić (SDP) s crvenim bedžem s brojem 93 na reveru. Najsvježiji primjer je, kaže, izokretanje podataka o rezultatima medicinski potpomognute oplodnje i rezultatima od stupanja na snagu novog zakona kojeg je ministar zdušno branio, a zbog kojeg je rođeno 93 djece manje.
- Nisu to rezultati ministra Milinovića! Ona bi bila sretna da je manje djece rođeno, ne razumijem tu sreću. Očito je zato nervozna - odgovorio je Milinović na optužbe Milanke Opačić. Dodao je i kako je SDP ukinuo porodiljne naknade kada su bili na vlasti te tvrdi da je zato njoj teško čuti da se u prva četiri mjeseca ove godine rodilo 40 djece više nogo u istom razdoblju prošle godine. SDP-ovci napominju da Milinović, kada je u pitanju reforma zdravstva, funkcionira po modelu 'hoću-neću' te 'rekao-porekao' odnosno prvo izlazi s mjerama koje kasnije zbog pritiska javnosti povlači. Kao primjer su naveli zabranu pušenja, pitanja hoće li se ministar cijepiti protiv tzv. svinjske gripe, pa do zabrane bolničkim liječnicima da rade i u privatnoj praksi, dopunskog osiguranja za sve te najavljenog ukidanje rodilišta.
- Mislim da je konačno vrijeme da ministar kaže da reformu ne može provesti - rekao je Mirando Mrsić.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • UmjetnoOplodjen 20.05.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • user_43623 20.05.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • user_43623 20.05.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare