To je to što me zanima!

Opasna igra u fontani: Dječaka je mlaz vode lansirao u zrak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pao je na lice i raskrvario nos. Mlaz vode bio je toliko jak da mu je pokidao odjeću. Roditelji kažu da oko fontane nisu postavljena upozorenja. Vlasti kažu da jesu
Vidi originalni članak

Mlaz vode iz fontane u Kini lansirao je dječaka (5) oko 2,4 metara u zrak. Fontanu u kulturnom centru u gradu Enshi svake večeri posjećuje veliki broj ljudi. Fontana svijetli u raznim bojama te se čuje glazba. Mlazovi su vrlo jaki, no usprkos tome djeca se uživaju igrati u fontani. Dječak je nagazio na jednu mlaznicu, a kada je voda šiknula u zrak, podigla je dječaka. 

Pao je na lice i raskrvario nos. Mlaz vode bio je toliko jak da mu je pokidao odjeću. Roditelji optužuju lokalne vlasti kako oko fontane nisu postavljeni znakovi upozorenja. No lokalni mediji pišu kako su oko fontane postavljena upozorenja te kako je ona ograđena. Glasnogovornik grada kaže kako je očito da je voda jaka te je rekao da su roditelji trebali bolje paziti na svojeg sina, piše Daily Mail. 

Dječak zbog ozljeda rektuma morao na operaciju

Beijing Cream piše kako je incident u gradu Enshi bio 1. kolovoza. Navode da to nije prvi takav slučaj. Godine 2006. mladiću (19) je mlaz vode teško ozlijedio trbuh. Podignuta je tužba i suđenje je trajalo godinama. 

Ranije ove godine studenta je mlaz vode bacio u zrak, no srećom, nije imao teže ozljede. 

Zadnji slučaj zabilježen je 14. kolovoza kada je dječak (8) od jakog mlaza vode zadobio ozljede rektuma te su ga morali operirati.  

U Pekingu ranije ovog mjeseca zbog električnih kvarova na fontanama u parku za kućne ljubimce poginula su dva psa i njihovi vlasnici. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • emma123 31.08.2013.

    oh, fontana bi trebala biti za uživanje a ne "razbacivanje"

  • jejunum 30.08.2013.

    made in china

  • Ahileja 30.08.2013.

    Svjedočimo da i kod nas stradavaju djeca na otvorenim i zatvorenim bazenima zbog nedovoljno reguliranih propisa u postupanjima s regulacijom vodene snage.

Komentiraj...
Vidi sve komentare