Obavijesti

News

Komentari 40

Opasna igra u fontani: Dječaka je mlaz vode lansirao u zrak

Opasna igra u fontani: Dječaka je mlaz vode lansirao u zrak
7

Pao je na lice i raskrvario nos. Mlaz vode bio je toliko jak da mu je pokidao odjeću. Roditelji kažu da oko fontane nisu postavljena upozorenja. Vlasti kažu da jesu

VIDEO

Mlaz vode iz fontane u Kini lansirao je dječaka (5) oko 2,4 metara u zrak. Fontanu u kulturnom centru u gradu Enshi svake večeri posjećuje veliki broj ljudi. Fontana svijetli u raznim bojama te se čuje glazba. Mlazovi su vrlo jaki, no usprkos tome djeca se uživaju igrati u fontani. Dječak je nagazio na jednu mlaznicu, a kada je voda šiknula u zrak, podigla je dječaka. 

Pao je na lice i raskrvario nos. Mlaz vode bio je toliko jak da mu je pokidao odjeću. Roditelji optužuju lokalne vlasti kako oko fontane nisu postavljeni znakovi upozorenja. No lokalni mediji pišu kako su oko fontane postavljena upozorenja te kako je ona ograđena. Glasnogovornik grada kaže kako je očito da je voda jaka te je rekao da su roditelji trebali bolje paziti na svojeg sina, piše Daily Mail. 

Dječak zbog ozljeda rektuma morao na operaciju

Beijing Cream piše kako je incident u gradu Enshi bio 1. kolovoza. Navode da to nije prvi takav slučaj. Godine 2006. mladiću (19) je mlaz vode teško ozlijedio trbuh. Podignuta je tužba i suđenje je trajalo godinama. 

Ranije ove godine studenta je mlaz vode bacio u zrak, no srećom, nije imao teže ozljede. 

Zadnji slučaj zabilježen je 14. kolovoza kada je dječak (8) od jakog mlaza vode zadobio ozljede rektuma te su ga morali operirati.  

U Pekingu ranije ovog mjeseca zbog električnih kvarova na fontanama u parku za kućne ljubimce poginula su dva psa i njihovi vlasnici. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.