To je to što me zanima!

Opasni pedofil iz zatvora je pobjegao helikopterom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U bijegu su osuđenom pedofilu i vođi kulta pomogli kolege. Juliana Verbarda osudili su zbog silovanja i seksualnog zlostavljanja nekoliko djece
Vidi originalni članak

Tri naoružana muškarca otela su u ponedjeljak helikopter kojim su zajedno sa opasnim pedofilom Julianom Verbardom (27) pobjegli iz zatvora na francuskom otoku Reunionu. Juliana su osudili na 15 godina zatvora zbog silovanja i seksualnog napastvovanja djece. Pedofil je bio vođa kulta posvećenog Djevici Mariji, koji nije imao nikakve veze sa katolicima. Kult je imao velik broj članova kojima je Julian tvrdio da mu se Djevica Marija ukazuje jednom mjesečno. Sudjelovanje na ukazanjima naplaćivao je oko 150 kuna. Uvjerio je članove kulta da ga Marija zove "Ljiljanom ljubavi". Verbrand je u zatvoru od prošle godine. Ovo je bio njegov drugi bijeg helikopterom, a organizirao je i treći kojim je spasio svoje kolege.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kamenica 28.04.2009.

    \"korki\",svejedno od takvog tipa ne bih htjela ni bubreg da mi treba.Takve trebe na lomaču,da od njih ne ostane ništa!

  • mrbajo 28.04.2009.

    debili ono koji ga paze.pametnom je jedanput dosta a on im zbriso s helijem drugi put i sprema treči bjeg...ko ga to pazi???gluho njemi sljepci???

  • hulk10 28.04.2009.

    Čudnovati čunaš

Komentiraj...
Vidi sve komentare