To je to što me zanima!

Opasni srpski ubojica živio je u zgradi nasuprot zgrade MUP-a

Darko Vesković je stan unajmio preko oglasa na internetu, a na teritorij RH ušao je ilegalno krajem ožujka. Ubrzo mu se pridružila i obitelj, koja je u Hrvatsku ušla legalno. Vlasnica stana živi u Umagu
Vidi originalni članak

Darko Vesković (38), koji je u utorak ujutro uhićen u Zagrebu pod sumnjom da je sudjelovao u ubojstvu Blaža Đurovića, posljednjih tjedan dana živio je sa suprugom i troje djece u unajmljenom stanu u zgradi nasuprot Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) i Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA), piše Jutarnji list.

UBOJSTVO IZ SAČEKUŠE U Hrvatskoj uhvatili sumnjivca za brutalnu likvidaciju u Srbiji

Vesković je stan unajmio preko oglasa na internetu, a na teritorij RH ušao je ilegalno krajem ožujka. Ubrzo mu se pridružila i obitelj, koja je u Hrvatsku ušla legalno preko graničnog prijelaza.

BJEGUNAC IZ BEOGRADA Uhićenom Veskoviću odredili pritvor, ne želi izručenje Srbiji

Međutim, brzo su mu ušli u trag. Policajci su mu u utorak ujutro prišli u trenutku kad je izašao iz zgrade. Okružili su ga i uhitili. Vesković nije ni pokušao pružiti bilo kakav otpor. No kada su ga isti dan vratili na pretres stana, u trenutku nepažnje, policajac se službenim autom u Ulici grada Vukovara zabio u stražnji kraj auta Veskovićeva odvjetnika Tihomira Mišića. 

SRBINA UHITILI U ZAGREBU Bjegunac u traumi: Policija se autom zabila u Veskovića (38)

Sudar nije bio nimalo bezazlen. Zbog bolova u vratu i udaraca u Klinici za traumatologiju završila su tri policajca, Vesković i odvjetnik. Kako neslužbeno doznajemo, svi su lakše ozlijeđeni. Imaju trzajne ozljede vrata te će neko vrijeme morati mirovati.

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Prva Proleterska 06.04.2018.

    Oćekujem , da će se Država svim sredstvima propisa i zakona , okomiti na iznajmljivaća stana , jer šta je on sve napravio , da utaji porez , najblaže rećeno ugrozio sigurnost nje same !

  • Drivo_2 05.04.2018.

    Kakove to veze ima,stanuje preko puta MUPA????

  • moramovokomentirat 05.04.2018.

    koji cirkus... a srbima je najsigurnije u Hrvatskoj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare