To je to što me zanima!

Opasnog terorista Amrija ubio je mladi policajac - početnik...

Luca Scatà (29) je u policiji samo devet mjeseci. Na probnom je roku. Nakon što je Amri u rame upucao njegovog starijeg kolegu, Scatà je uzvratio i ubio napadača iz Berlina
Vidi originalni članak

Luca Scatà (29) je policajac koji je ubio terorista Anisa Amrija. Luca Scatà je u policiji tek devet mjeseci te je na probnom roku. On i kolega Cristian Movio (36) su Amrija pronašli tijekom kontrole na ulici.

Našli su ga u blizini željezničkog kolodvora u mjestu pored Milana. Amrija su tražili da im pokaže dokumente. Amri je iz malog ruksaka izvukao pištolj, vjerojatno onaj kojim je ubio poljskog vozača u kabini kamiona nakon napada u Berlinu, i ranio Movija u rame. On je pao na tlo. Scatà je odmah reagirao i pucao u Amrija i ubio ga. 

Amri je nakon napada u Berlinu u ponedjeljak navečer pobjegao. Policajci kod njega nisu našli dokumente, ali su našli kartu koja pokazuje da je vlakom došao u Milano i to iz Francuske.

Amri je iz Tunisa u Italiju otišao 2011. godine. Tamo je uhićen i osuđen na četiri godine zatvora jer je pokušao zapaliti školu. Talijanska policija je imala njegove otiske prstiju i tako su ga identificirali.  

Idi na 24sata

Komentari 147

  • prezidentos 24.12.2016.

    bravo, samo tako naprej

  • TVRDOGLAVI SVABO 24.12.2016.

    Ma koji početnik papak jedan ko te nauči pisat valjda poustaša čuj njega po..četnik

  • skviki 24.12.2016.

    ....a sada mali piši kući propalo je ,objavili ime i prezime,sliku .....počni uređivati grobno mjesto,do sada si bio Luca,od sada si - Pazi leđa ....pa koja mu je to budala mogla napraviti i on sam što se dao slikati ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare