To je to što me zanima!

Bivši nogometaš Rijeke Goran Brajković poginuo na motoru

Okolnosti fatalne prometne nesreće u kojoj je život izgubio 37-godišnji motociklist biti će poznate po očevidu, izvijestila je Policijska uprava primorsko goranska
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći na raskrižju Ulice 43. istarske divizije i  Varljenske ceste u Opatiji, jutros oko 5 sati smrtno je stradao motorist (37). 

Policija je potvrdila da je riječ o poznatom nogometašu Goranu Brajkoviću, bivšem hrvatskom reprezentativcu koji je u karijeri upisao čak 131 nastup za NK Rijeku, potom prešao u kijevski Arsenal, dok je posljednjih godina igrao za NK Opatiju.

Goran Brajković dvaput je nastupio za hrvatsku reprezentaciju.

Brajković je upravljao motociklom riječkih registarskih oznaka. Kretao se varljenskom cestom, a došavši do znaka stop nije se zaustavio. U njega je tada udario Golf i srušio ga na kolnik.

Nogometaš je na mjestu preminuo

Idi na 24sata

Komentari 99

  • nnikcevic 29.06.2015.

    Treneru, pocivajte u miru..

  • Mika75 28.06.2015.

    Žao mi ga je kao čovjeka i kao nogometaša, nemojte ga osuđivati sa glupim komentarima, nije stao na znak stop i izgubio je život, svakom od nas se može dogoditi, možda nije stao svojom greškom, možda mu je nešto otkazalo ali zasigurno nije htjeo poginuti tako mlad. Možda je i popio malo, tko zna, ali svi koji su vozili motor znaju da kad voziš motor ni kap alkohola se ne smije popiti jer ne štiti te kao recimo u autu zračni jastuk da možda preživiš nesreću nego odmah udaraš tijelom ili u asvalt, drugo vozilo, objekt, bilo što i rijetko kada motociklist preživi nesreću, džabe i oprema zaštitna i kaciga.....a što reći, tuga nemila!, za obitelj prije svega, ne daj Bože nikom!

  • Brodic_1 28.06.2015.

    I opet je motorist kršio propise. Gdje su sada svi oni koji krive vozače automobila?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare