To je to što me zanima!

Opel Tigrom se zabili u stablo: "Vozili su sigurno 100 km/h"

U srijedu oko 14 sati četvorica mladića su se automobilom Opel Tigra, požeških registracija, zabili u stablo uz kolnik u Ratarničkoj ulici kod Poljoprivredne škole
Vidi originalni članak

U srijedu oko 14 sati četvorica mladića su se automobilom Opel Tigra, požeških registracija, zabili u stablo uz kolnik u Ratarničkoj ulici kod Poljoprivredne škole u Požegi. 

Navodno su jurili ulicom te je u jednom trenutku vozač izgubio kontrolu nad vozilom, zahvatio blatan travnjak i zabio se u stablo samo 50 metara udaljeno od školske zgrade. Od siline udara prednji kraj automobila u potpunosti je uništen. Sudar su prvi vidjeli učenici Poljoprivredne škole koji su odmah istrčali na dvorište.

Mihael Hnatyšyn/24sata

 – Koliko smo vidjeli sva četvorica su stara između 17 i 20 godina. Stvarno su brzo vozili. Barem 100 km/h. Čuo se udarac u drvo, a trojicu mladića Hitna pomoć je odvezla u bolnicu. Bilo je i krvi. Jednom je razbijena glava, drugi ima ozljede u predjelu kuka, a treći ruke – rekli su nam učenici.

 U OŽB Požega nisu htjeli komentirati težinu njihovih ozljeda. Rekli su kako su mladići na obradi, ali kako pretpostavljaju da ima teže ozlijeđenih. Policija provodi očevid nakon čega će se znati uzrok nesreće.

Mihael Hnatyšyn/24sata

Idi na 24sata

Komentari 76

  • japanokinez 12.02.2015.

    Šta stvarno su brzo vozili? i sad kome ce naplatiti kaznu za brzu vožnju?

  • the_business 12.02.2015.

    Mali vozi kao grom, svako malo u drvo.

  • bbbdado 12.02.2015.

    Može Tigra i brže

Komentiraj...
Vidi sve komentare