To je to što me zanima!

Operateri poslali apel: Mobilne i fiksne mreže su preopterećene

Teleoperateri mole za strpljenje nakon potresa koji je pogodio područje Petrinje i Siska, a osjetio se u Hrvatskoj i šire. Mreže su zasad stabilno nakon prvog 'pada', a mole za strpljenje
Vidi originalni članak

Zbog razornog potresa koji je pogodio Petrinju i okolicu, a osjetio se u cijeloj Hrvatskoj i šire, došlo je do velikog opterećenja na sve mobilne i fiksne mreže te se mole korisnici da razumno koriste telekom usluge kako bi veze bile dostupnije za sve kojima je potrebna pomoć, poručuju iz telekoma A1 Hrvatska.

POGLEDAJTE VIDEO: U potresu u Petrinji preminula je djevojčica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zbog iznimnog broja istovremenih poziva u mobilnim i fiksnim mrežama mogući su povremeni prekidi i zastoji, iako je stanje A1 mreža stabilno i sve radi - kažu na upit Hine iz A1 Hrvatska.

Dodaju i da aktivno nadziru stanje infrastrukture te apeliraju na korisnike da razumno koriste telekom usluge kako bi svima bile dostupne veze, prije svega hitne službe, i kako bi se ono koji su najviše ugroženi mogli javiti najbližima.

STRAVIČNA ISPOVIJEST IZ PETRINJE Svjedok koji je oživljavao curicu punih 40 minuta: Preminula je, stavio sam joj krunicu oko vrata

Iz Hrvatskog telekoma (HT) odgovorili su da je kao posljedica potresa došlo do kratkotrajnih poteškoća u korištenju njihove mreže, ali i da se stanje brzo stabiliziralo.

- Trenutno ne bilježimo veće smetnje, osim iznimno na žalost na području Petrinje, Siska i Gline gdje su odmah krenuli naši stručnjaci - kažu iz HT-a.

SLOBODNO KRETANJE MUP: Ukidamo propusnice

I oni poručuju da su zbog iznimne preopterećenosti mreže moguće povremene i individualne poteškoće, koje se trude otkloniti u najkraćem roku.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • dccro 29.12.2020.

    Čim jedna centrala u Zagrebu zadrhti čitava Hrvatska u kolapsu, jel vas sramota

  • faithless 29.12.2020.

    evo zašto nam lovu uzimaju

  • 29.12.2020.

    Uvijek ista priča sa vašom infrastrukturom... Nikako da uložite, samo dijelite menadžerske plaće, nebeske bonuse i dividende, pržeći naše račune nebuloznim cijenama i stavkama

Komentiraj...
Vidi sve komentare