To je to što me zanima!

'Operirao' u tramvaju: Od dvije žene je ukrao kartice

Zagrepčanina (37) terete da je pokrao dvije žene u tramvaju te im ukupno uzeo oko 10.000 kuna. Uhvatili su ga utorak jer su mu pronašli i lijekove
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija uhitila 37-godišnjeg B.R. (37) kojeg sumnjiče da je pokrao dvije žene u tramvaju. U studenom prošle godine ušao je u tramvaj koji je s Trga bana Jelačića vozio na Zapadni kolodvor. Prišao je V.D. (46) i iz torbice joj izvukao novčanik s karticama i 500 kuna gotovine. S bankomata je podigao još 4000 kuna. Drugu ženu A.K. (81) opljačkao je u veljači ove godine u tramvaju na Kvaternikovu trgu. Njoj je također ukrao novčanik, a s debitne kartice podigao je 5000 kuna. Obje žene su pored kartica imale PIN, što je lopovu olakšalo posao. Policija ga je zatekla u utorak te su mi prilikom legitimiranja u džepu pronašli tablete Lexiliuma bez recepta. Terete ga i za zloporabu droga.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • brkan1 12.11.2009.

    Svezat za tramvaj i da trči jednu smjenu. Bez cipela jer mu je netko ukrao. A u svojoj torbi mogu nositi šta hoću, pa čak i govno . I onaj tko mi to ukrade kriv je i treba snositi posljedice.Pa šta je svima , žrtva je imala ovo, nije smjela ono, nije gledala, nije smjela gledati, pa šta je vama , jesu vam vrane popile mozak.Malo milicajskih metoda pa da vidiš efekta.A ne svi imaju prava , samo se priča o pravima, a o obavezama.i to zakonskim.šta je stim.Ma treba to sve isprebijat i izlomiti.

  • blonda 12.11.2009.

    Nažalost treba biti oprezan u javnom prijevozu baš zbog takvih džeparoša... No, zapelo mi za oko da su obje osobe imale pin uz kartice. Zar se pin tako čuva???

  • bratljevac 12.11.2009.

    I da nije A.K (48)?

Komentiraj...
Vidi sve komentare