To je to što me zanima!

Opet izbacili Pernara iz sabora: 'Vi ste već najavili svoj show...'

Reiner mu je izrekao opomenu s oduzimanjem riječi. Pernar nije prestajao postavljati pitanje, a Reiner je nizao stegovne mjere pa je Pernar na kraju udaljen sa sjednice u dvostrukom trajanju....
Vidi originalni članak

Zastupnik Ivan Pernar ponovno je izbačen iz sabornice, a ovoga puta dvostrukom trajanju. Ponovno je u saborske klupe došao u majici "HDZ lopovi", a od ministra financija Zdravka Marića tražio je odgovor kada HDZ misli vratit 24 milijuna kuna iz Fimi medije".

- Vi ste na svom Facebooku najavili opet show. Izričem vam opomenu - uzvratio je predsjedavajući Željko Reiner (HDZ).

SJEDNICA SABORA Mrsić: Dok učitelji štrajkaju, HDZ pretvara RH u uhljebistan

Pernar je tada njega pitao kada HDZ planira vratiti navedeni novac. Reiner mu je izrekao opomenu s oduzimanjem riječi. Pernar nije prestajao postavljati pitanje, a Reiner je nizao stegovne mjere pa je Pernar na kraju udaljen sa sjednice u dvostrukom trajanju.

Predsjedavajući Reiner tada je odredio stanku i pozvao saborsku stražu. 

- Dajem stranku da ga uklonite - zaključio je Reiner. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • niwrad 15.11.2019.

    Pernar je "korisni idiot" HDZ-a i SDP-a. HDZSDP družina harači -- od prevelikih poreza i trošarina, preko preplaćenih poslova javne nabave i uhljebništva, pa do financiranja privatnih poduzeća i lažnih invalida, a Pernar se igra s majicama kako bi svima poručio nešto što i vrapci na grani znaju. Da je Pernar pametan i sposoban, a s obzirom na količinu lopovluka u ovoj državi, on bi već napisao tisuće kaznenih prijava, objasnio bi koji zakoni, uredbe, javne politike, transferi... su lopovski i zašto. Npr. kad bi Pernar znao gdje su lopovi i kako se pljačka država on bi se primjerice borio za ukidanje poljoprivrednih subvencija jer je to shema preko koje se krade javni novac i transfereira u džepove privatnih osoba koje se bave privatnim biznisom, a najviše ide u džepove poljoprivrednih tajkuna tipa Todorić. Tako su poljoprivredni biznismeni u zadnjih 10 godina na ruke dobili 40 milijardi kuna novca građana, a da nisu niti jednom građaninu isporučili niti jednu javnu uslugu niti izgradili neki objekt javne infrastrukture - što je jedina i isključiva svrha javnog novca. Kad je Pernar zucnuo nešto protiv poljoprivrednih subvencija? Nikad. To je dokaz nema pojma. On, kao i svaka druga alternativa HDZ-SDP lopovima zna samo vrištati: "lopovi, lopovi, lopovi". I to je sve. Dakle on cirkusira dok ovi nesmetano kradu. On nije sposoban biti ništa drugo nego klaun i dvorska luda tj. "korisni idiot" lopovima.

  • Pivski trbuh_1988 13.11.2019.

    Sad vidite kak je to kad se lopovi dirnu. Premda je Pernar samo figura. Al recimo 90% što.kaze je u pravu

  • 12.11.2019.

    Bravo viteze Reinaru.Tako se brani najdomoljubnija stranka u Hrvatskoj.Viteski.Ko da je sad novac najvazniji...Nije.A Pernar je obicni umosljenik koji misli da moze promeniti svet sa 22 mil. kuna.Ja sam ubedjen da je taj novac HDZ dao u dobrotvorne svrhe...zaboravio registrovati i sada stojicki trpi udarce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare