To je to što me zanima!

Opet kiša: HAK poziva vozače na oprez zbog skliskih kolnika

Najviše kiše očekuje se poslijepodne i u noći, kada će ponegdje biti obilne kiše. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom će se kretati od 18 do 23 Celzijusa
Vidi originalni članak

Dan je u mnogim dijelovima Hrvatske započeo naoblačenjem i kišom, što je ostavilo svoj trag i na prometu. Kolnici su mokri i skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a zbog mjestimice jakih pljuskova i veće količine vode koja se zadržava na kolniku HAK upozorava vozače da budu dodatno oprezni.

Osim vode vozačima smeta i magla koja smanjuje vidljivost na dionicama autocesta A1 između tunela Mala Kapela i Sveti Rok te A3 Bregana-Lipovac između Novske i Lipovca.

Kiša, kiša i opet kiša

Što se prognoze za danas tiče, DHMZ javlja kako će se jače naoblačenje s povremenom kišom te lokalnim pljuskovima i grmljavinom koje je zahvatilo zapadne predjele i sjeverni Jadrana do kraja dana proširiti na veći dio zemlje. Najviše kiše očekuje se poslijepodne i u noći, kada će ponegdje biti obilne kiše.

Vjetar će biti uglavnom slab, na Jadranu slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak, a na sjevernom dijelu mjestimice bura. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom će se kretati od 18 do 23, a u istočnim i južnim krajevima od 23 do 28 °C.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • fico11 10.09.2014.

    Kako je krenulo ako ovoliko bude padalo do zime imat će ko čistit snijeg

  • JBravarT 10.09.2014.

    Lijepa nasa izolirana cim puhne malo vjetra .

  • Freya 10.09.2014.

    Da sklizak.... usred kruznog sam zaplesala danas

Komentiraj...
Vidi sve komentare