To je to što me zanima!

Opet mu sude: Nožem je ubio dvojicu zbog fatalne Viktorije

Boško Šapić (25) je dobio jedinstvenu kaznu od 22 godine zatvora, ali je Vrhovni sud presudu ukinuo zbog bitnih povreda kaznenog postupka jer ne sadrži jasne razloge o odlučnim činjenicama
Vidi originalni članak

Ne priznajem krivnju za ova kaznena djela, niti se osjećam krivim, izjasnio se Boško Šapić (25) pred izmijenjenim sudskim vijećem Županijskog suda u Karlovcu na kojem mu je u ponedjeljak započelo ponovljeno suđenje po izmijenjenoj optužnici za ubojstvo i teško ubojstvo mladića, Dejana Vučkovića (21) i Alvina Horvatića (23) u Vojišnici kod Vojnića u studenom 2013. godine.

Podsjetimo, Šapić je ispred noćnog kluba Heart nožem ubio bivšeg dečka njegove tadašnje djevojke Viktorije Jakuš Mejarec, Alvina Horvatića i njegova prijatelja Dejana. Netom prije događaja Viktorija je prekinula dugogodišnju vezu sa Alvinom i započela novu sa Boškom.

Vrhovni sud ukinuo presudu od 22 godine zatvora

Prije godinu i pola isti sud je Šapića za dva kaznena djela ubojstva osudio na jedinstvenu kaznu od 22 godine zatvora, ali je Vrhovni sud presudu ukinuo zbog bitnih povreda kaznenog postupka jer ne sadrži jasne razloge o odlučnim činjenicama, a iznijeti razlozi u znatnoj mjeri su proturječni.

Na ponovljenom suđenju bez svjedočenja Viktorije 

Na novom suđenju neće svjedočiti Viktorija koja je nedolazak sudu opravdala time jer je lani krajem godine rodila i nalazi se na porodiljnom dopustu zbog čega nije objektivno sposobna doći na raspravu.

Odlučeno je da se njeni raniji iskazi pročitaju, a koje je davala tri puta. U ponedjeljak su ispitani svjedoci Vlado Vrga i Tomislav Kulić, a sa ispitivanjem svjedoka suđenje se nastavlja u utorak.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • BestAnswer 17.03.2017.

    Vise stvari u ovom predmetu ima. Dvojica su ga napala, on se obranio, na nacin da ubije nozem dvojicu. Fatalna je poticala Boska da dode u taj kafic gdje ce biti njen bivsi decko koji je prijetio Bosku od ranije. Po pravilu ona je izazvala problem sto je dovelo do smrtnih posljedica. Ne opravdavam Boska niti decke koji su ga napali. Inciajtor ove strasne nesrece slobodno hoda i ne osvrce se na pokojnike i optuzenog. Jos jedna tragična priča iz Hrvatske

  • mangup@dj 16.03.2017.

    Ma pupovac će dogovorit da ga oslobode krivnje mora netko ubijat hrvate nije ih tamo nitko ubijo od 95

  • nori 🖖 07.03.2017.

    Zločin iz mržnje

Komentiraj...
Vidi sve komentare