To je to što me zanima!

Opet napali istog specijalca u solinskoj teretani Guliver

Policija sumnja da je Mišo Vugdelija (35) sam sebi slomio nos da bi mogao optužiti dozapovjednika specijalaca. On je policajca ošamario jer mu je brat dobio otkaz
Vidi originalni članak

Gorana Bočinu (37), dozapovjednika splitske specijalne policije u teretani Guliver napao je Mišo Vugdelija (35), brat dvojice Goranovih podređenih. Okidač za napad je bio otkaz Mišinom starijem bratu Anti. 

- Ti ćeš mom bratu davati otkaz - napao je Mišo Gorana na recepciji teretane. Potom ga je ošamario. Sukob nije eskalirao, već su obojica otišli u teretanu. Ubrzo je Mišo iz teretane izašao slomljenog nosa. Policija pretpostavlja da se sam ozlijedio kako bi mogao optužiti dozapovjednika specijalaca. Protiv Gorana Bočine su se kolege nedavno žalile zbog mobinga, no bez vidljivog učinka. On je ostao na svom radnom mjestu, dok su potpisnici predstavke raspoređeni na druga radna mjesta. Gorana su nedavno, također u Guliveru, napala dvojica muškaraca. Napadačev najmlađi brat, Stjepan Vugdelija, je boksač kojeg je Kerum postavio u Upravno vijeće Športskih objekata.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • pepelopod 05.01.2011.

    ne dirajte u našu miliciju

  • bumba 2 05.01.2011.

    čudno da bi neko sam sebi slomio nos neznam ne mogu sudit kad neznam što se dogodilo al ova mi je priča skroz tanka

  • prviuredu 04.01.2011.

    hehehehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare