To je to što me zanima!

Opet priveli splitskog divljaka: S oduzetog motora skidao vizir

20-godišnjak je sa motocikla koji je oduzet u sudskom postupku, a koji je bio parkiran na vanjskom parkiranom prostor ispred zgrade PU splitsko-dalmatinske, demontirao i otuđio vizir, rekli su iz splitske policije
Vidi originalni članak

Splitski divljak Adrian Petričević opet je završio na policijskoj obradi, a i ovog puta je razlog njegov Suzuki koji mu je policija oduzela. On je došao u srijedu usred noći i s motora ispred policije u Splitu skinuo vizir. Sve to je snimio mobitelom i objavio na društvenim mrežama, piše Dalmacija news. Na taj je način i policiji olakšao posao. 

- U srijedu, 00:15 sati 20-godišnjak je sa motocikla koji je oduzet u sudskom postupku, a koji je bio parkiran na vanjskom parkiranom prostor ispred zgrade PU splitsko-dalmatinske, demontirao i otuđio vizir. Istog dana osoba je pronađena i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje. Utvrđena je postojanje osnovane sumnje da je naprijed opisanim ponašanjem ostvario obilježja Krađe. O provedenom istraživanju biti će obavješteno nadležno Općinsko državno odvjetništvo - rekli su iz splitske policije za 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • POTPEC 31.08.2020.

    Pa drugovi iz policije i krivosuđa rješenje je jednostavno. Njega i motor prebaciti na Goli otok najmanje misec dana. Kao popudbinu mu dat 100.litara goriva i hranu za taj misec. naravno da sve plati iz svog đepa. I neka taj misec uživa u divljanju motorom i objavljuje.

  • 31.08.2020.

    ovog bisera će snimanje samog sebe doći glave..

  • Michael68 31.08.2020.

    Budao jedna.Treba da se polomis sa tim motorom i da vise nikad ne ustanes.

Komentiraj...
Vidi sve komentare