To je to što me zanima!

Opet rat u HDZ-u: Vaso u napadu na Plenkijeve 'Jugose'

U “Lisinskom” je, naime, na komemoraciji za Praljka mobilizirana HDZ-ova desnica koja nema nikakve veze s dobrim dijelom aktualnih Plenkovićevih ministara
Vidi originalni članak

Svatko tko osjeća Hrvatsku, Domovinski rat i hrvatske branitelje danas je tu. Oni koji nisu, imaju svoje razloge za to i to morate njih pitati...

Tim je riječima, posve nedvosmisleno, Milijan Brkić s komemoracije za Slobodana Praljka uputio brutalnu poruku premijeru Plenkoviću. U “Lisinskom” je, naime, na komemoraciji za Praljka mobilizirana HDZ-ova desnica koja nema nikakve veze s dobrim dijelom aktualnih Plenkovićevih ministara, koje u stranci podrugljivo nazivaju “Plenkijevi Jugosloveni” - pa ni s Plenkovićem samim...Novi Express donosi sve pozadinske detalje bitke koja trese naizgled stabilni HDZ. U novom broju Expressa - koji je danas na svim kisocima - donosimo i ohrabrujuću vijest o rastu standarda u RH. Doduše, još nije masovan - Ante Ramljak postaje milijunaš od naknada Agrokora. I put do sretne populacije počinje s prvim Ramljakom! Donosimo i opsežan dosje o uništavanju Plitivica - imamo samo 50 dana da spasimo nacionalni park od strašne devastacije. Vlada će - otkriva Anka Mrak Taritaš - prema svemu sudeći, produljiti “lex Agrokor” jer im sudbina ovisi o njemu. Otkrivamo i novi problem: prije su države ratovale zbog “viška ljudi”, a danas su problem manjkovi radne snage. Otkrivamo i detalje književne nagrade Fric, a Miro Lilić, veteran HTV-a, šalje poziv prijatelju Kazimiru Bačiću: “Kazo, preuzmi kormilo i spasi HTV od propadanja i devastacije!”     

Idi na 24sata

Komentari 126

  • Karadarko_1 15.12.2017.

    Opet trolate o jugo levičarima.Jadna nam majka dok takve budalaštine kod nas prolaze.

  • juricajuric179 15.12.2017.

    Gospodine Plenkoviću, mudar si pametan i školovan čovjek govoriš 5 -6 jezika poznati si i cjenjen EU diplomat,radiš dosta dobro svoj posao premijera i donekle držiš sve pod kontrolom ali samo bi ti savjetovao da se čuvaš bosanca vase sa dvije akademske diplome a nezna izgovoriti jednu prosto - proširenu rećenicu na Hrvatskom jeziku opasan je i podmukao i kuha zavjeru protiv tebe i Hrvatske.

  • listovača 15.12.2017.

    Glavnog tajnika adezenjara uopće ne zanima katastrofalna situacija u koju su doveli Hrvatsku.Njemu su samo biti posmrtni ostaci Jugoslavije i na tome sustavno radi i naravno na to troši enormne svota NAŠEG NOVCA..Ima to svoju logiku,na pametnim programima koji bu poboljšali stanje i život Hrvata ne mogiu pobjeđivati jer za to se mora biti pametan i pošten.Dok su oon i ostali BiH katolici na vlasti u Hrvatskoj nema apsolutno nikakve šanse da krenemo naprijed.Uskoro će nas "zgroziti" odluka njihove vlade da se nekoliko mlrd.€ isplati njihovim žrtvama iz logora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare