To je to što me zanima!

Opljačkali im automobil pun stvari za bolesnu majku: 'Sve su uzeli, ostavili su samo wc papir'

Pljačka se dogodila na vanjskom parkingu ispred splitskog trgovačkog centra. Ukradene su potrepštine u vrijednosti od 5.000 kuna. Slučaj je prijavljen policiji
Vidi originalni članak

U Splitu je u subotu iza 20 sati došlo do krađe na vanjskom parkingu ispred poznatog trgovačkog centra Mall of Split.

U automobilu marke Golf 2, bile su stvari namijenjene za bolesnu majku jedne splitske obitelji, prenosi Dalmacija Danas. Nepoznati počinitelj ukrao je sve iz automobila.

- Za bolesnu majku, koja je nepokretna i dijabetičarka, kupili smo potrepštine i lijekove iz Konzuma, Jysk-a i City Centra, sveukupno u vrijednosti višoj od 5.000 kuna. Sve su nam odnijeli. Sve kese koje su bile u automobilu. Čak i prenatal tablete za trudnoću. Ostavili su nam samo wc papir - rekli su čitatelji splitskog portala.

KOPRIVNICA Teški peh: 'Očajan sam, već su mi četiri puta ukrali automobil'

Pljačka se dogodila u periodu kada je par u centru kupovao posljednje stavke s liste potrepština.

Na automobilu nisu vidljivi tragovi provale.

Mole se prolaznici koji imaju informacije da se jave. Ukradena je hrana, razni lijekovi, posteljina, božićno drvce, med, kava, kao i dioptrijske naočale. Nestali proizvodi su se nalazili u velikoj Jysk vreći, kao i dvije manje (Lidl, Tedi) vrećice.

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • clon 18.10.2021.

    Pare neš vidit ,i da ga nađu neće mu bit ništa krast će i dalje, da ga uhvatiš ti ćeš bit kriv i u pritvor ako mu se šta desi.

  • ella ella 18.10.2021.

    Nema tragova provale? Ostavljen otključan auto vjerojatno....a to što navodite za bolesnu majku...u hrvatskoj ljudi nemaju empatije,oni koji je izražavaju glumataju. Tu svatko gleda sebe i to je jedina istina,može reči tko šta hoče ali to je tako. I da du znali da tu ima stvari i za bolesnu osobu oni bi to odnjeli

  • Ekscem 17.10.2021.

    Tablete Cijalis se nikako ne uklapaju kao potrepština za bolesnu majku ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare