To je to što me zanima!

Opljačkali Lovrena: Provalili mu u stan i ukrali novac i nakit

Lopovi su vjerojatno znali da Lovren nije u stanu. Ovo nije prvi put da se Lovren našao na meti pljačkaša. U Lyonu su mu 2010. godine provalili u stan i ukrali automobil...
Vidi originalni članak

Hrvatskom reprezentativcu Dejanu Lovrenu u noći na četvrtak lopovi su provalili u dvoetažni stan na zagrebačkom Gornjem Bukovcu. Ukrali su mu nakit i novac. Policija je objavila kako šteta iznosi više tisuća kuna. 

Ovo nije prvi put da je Lovren na meti pljačkaša. Dok je Lovren 2010. igrao za Lyon, kradljivci su mu ušli u stan te odnijeli dva televizora, računalo, mobitel i “opustošili” ormar s dizajnerskom odjećom. Ukrali su mu i automobili, a u njemu su bili Dejanovi osobni dokumenti te bankovne kartice.

Dejan Lovren je, podsjećamo, došao u Hrvatsku nakon završetka nogometne sezone u Liverpoolu. Prije dva dana trebao je svjedočiti na sudu u Osijeku, na kojem se vodi postupak protiv Zdravka Mamića.
 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • 18.06.2017.

    provalili u stan i ukrali automobil? zar je u stanu parkirao auto?

  • plutarh 17.06.2017.

    kaj bu on sad ?...jel mu ostalo za kruh s pekmezom ?

  • purgerica prva 17.06.2017.

    Tak je to kad je lik škrtac! Zaštita, nikad jeftinija, protuprovalna vrata, sustav nadzora, kontrola i praćenje čak i na mobitelu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare