To je to što me zanima!

Opljačkali trgovinu kod Splita i u bijegu udarili u policijski auto

Pobjegli su u Golfu, ali stigli su samo do Žrnovnice, niti pet kilometara dalje od mjesta pljačke. Tamo su udarili u policijski auto koji je već krenuo u potjeru za njima
Vidi originalni članak

Dva maskirana pljačkaša ukrali su u četvrtak navečer oko 5.000 kuna iz trgovine Ribola u Podstrani kod Splita, a samo 15 minuta nakon toga sudarili su se policijskim autom i završili u pritvoru.

Pljačkaši su ušli u trgovinu pet minuta prije zatvaranja. Bili su maskirani i čim su ušli odgurnuli su prodavačicu i iz blagajne izvukli dnevni utržak te pobjegli.

- Nisam bila u trgovini u to vrijeme, ali mi je kolegica ispričala što se dogodilo. Ušli su u trgovinu i povikali: "Ovo je pljačka!" . Kolegica je mislila da se šale, ali ju je jedan od njih odgurnuo. Zatim su posegli u blagajnu, uzeli novac i pobjegli. Sve se dogodilo u trenu, a kolegica se naravno jako uplašila - ispričala nam je djelatnica trgovine Ribola.

Pobjegli su u Golfu, ali stigli su samo do Žrnovnice, niti pet kilometara dalje od mjesta pljačke. Tamo su udarili u policijski auto koji je već krenuo u potjeru za njima. Policajci su ih odmah priveli, a u tijeku je krim obrada.

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • brzzzy 17.11.2017.

    Klošari glume gangstere...

  • 17.11.2017.

    za 5 keka u buksi zavrsit.mora bit da su ludi potpuno.

  • hipron 17.11.2017.

    njih dvoje ukrali 5000 kuna !!.Treba ih u zatvor na 50g jer su ukrali bjednih 5 tisuća kuna,za kojima se ni prosjećan Hrvat neće sagnuti da ih sa ceste pokupi,,,zbilja jadnoo da jadnije ne može,,a i dućan treba zatvoriti zbog premalog prometa

Komentiraj...
Vidi sve komentare