To je to što me zanima!

Opljačkana žena: Ovo je bila hipnoza, ovo je bio Sotona!

Muškarac joj se telefonski javio 8. rujna i predstavio joj se kao policajac. Predložio joj je da mu žena blizu svoje kuće donese kartice i pin, što je i učinila
Vidi originalni članak

Žena (68) iz Podgore je prijavila prevaru nepoznatog muškarca, koji joj se predstavio kao policajac koji se bavi bankovnim kriminalom, te joj je oduzeo novac i nakit u vrijednosti od 400.000 kuna. Žena je za Slobodnu Dalmaciju otkrila detalje prevare.

- Sad znan da postoji Sotona koja čoviku kaže da napravi nešto šta ne bi nikad napravija. Ovo nisan bila ja, ovo je bila hipnoza, ovo je bija Sotona, bolje bi bilo da mi se bilo šta drugo dogodilo - kazala je za Slobodnu. 

Muškarac joj se telefonski javio 8. rujna i predstavio joj se kao policajac. Predložio joj je da mu žena blizu svoje kuće donese kartice i pin, što je i učinila, a zatražio ju je i zlatni nakit. Policija pokušava ući u trag prevarantu.

>>> Više pročitajte u Slobodnoj Dalmaciji

Idi na 24sata

Komentari 80

  • maradonamario 16.09.2013.

    Stvarno mi nije jasno da tak blesava baba može imati tak nisku razinu intelegencije i još k tome tolko para. Ili ima bogatog muža ili nije prijavila turiste na smještaju,liniću počešlaj babu malo...

  • C-R-O 16.09.2013.

    a jadna cak 400.ooo tisuca kuna

  • zigazigiczigosan 15.09.2013.

    ovo je kao u crtanom filmu

Komentiraj...
Vidi sve komentare