To je to što me zanima!

Opljačkao trgovinu u Zagrebu: Znate li tko je ovaj muškarac?

Radi se o muškarcu starosti 25 do 30 godina, visine oko 185-190 cm, srednje tjelesne građe, kraće smeđe kose. Ako imate informacije o njemu, javite se policiji
Vidi originalni članak

Policija traži kradljivca koji je u utorak, 11. srpnja 2017. oko 19.50 sati u Zagrebu na Čulinečkoj cesti u trgovini počinjeno kazneno djelo razbojničke krađe i ukrao novac. Istraga je pokazala da se najvjerojatnije radi o istom počinitelju za kojeg su 7. kolovoza također molili za objavu fotografija.

- Osoba se dovodi u vezu s navedenim kaznenim djelima, a radi se o muškarcu starosti 25 do 30 godina, visine oko 185-190 cm, srednje tjelesne građe, kraće smeđe kose, neobrijan nekoliko dana, koji je u vrijeme počinjenja bio odjeven u tamnu majicu kratkih rukava s motivom američke zastave te vidljivom tetovažom na lijevoj nadlaktici, sive traper hlače, obuven u crne tenisice, a na glavi je nosio tamnu šilt kapu - objavila je policija. 

Građane mole da, ukoliko imaju informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr . 

 

Idi na 24sata

Komentari 133

  • okar 25.11.2017.

    Čovjek nema drugog izlaza,posla nema,za režije isto nema,za obrok nema,sta da radi? Ako je to tako još malo pa če ga izbaciti na ulicu,ako već nisu,ja se ne čudim njemu nego da nema takvih događaja više i više jer kao sto znate u našoj zemlji žive dobro samo Političari i poslodovci,ostali su prisiljeni napustiti zemlju,kao što i rade,osim staraca koji nisu potrebni nikome,,pa nije uopće čudo zemlje živi u radničkom,sjromašnom rasulu i političkom borbom za vlast i bogačenje..

  • najiram 10 19.11.2017.

    zoka drugi išao po lovu za članarini...da i njemu ne mora platiti maras....

  • Histanar 18.11.2017.

    A vidio covik sta se isplati, cita novine zivi u ljepoj nasoj eto da je obljackao neku malu privatnu trgovinu zamjerio bi mu ovako mu ne zamjeram nista osim uznemiravalja zena u ducanu koje rade iovako za malu placu pa im ne treba jos jedan stres vise, a sta se tice para jbg imamo mi u saboru i zescih pa nikom nista

Komentiraj...
Vidi sve komentare