To je to što me zanima!

Oporba je napustila sjednicu Odbora za izbor i imenovanja

Predsjednica Povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa bit će bivša državna tajnica Tatijana Vučetić ili Dalija Orešković, koja je bila odvjetnica Simone Gotovac
Vidi originalni članak

Članovi saborskog Odbora za izbor i imenovanja suzili su listu ljudi, koji se natječu za mjesto predsjednika i članova Povjerenstva za sukob interesa odnosno za plaće od 13.000 do 17.000 kuna.

Predsjednica Povjerenstva postat će bivša državna tajnica Tatijana Vučetić ili Dalija Orešković, koja je, među ostalim, bila odvjetnica Simone Gotovac. Za mjesta članova Povjerenstva se, osim njih dvije, natječu još Boris Spudić, Marko Gotovac, Davorin Ivanjek, Željko Rupić, Zrinka Tutkić, Sandra Pernar, Branka Lukačević-Gregić i Ana Raić Knežević. O konačnoj predsjednici i članovima odlučit će saborski zastupnici.

Inače, oporba je napustila sjednicu Odbora. Među njima i Dujomir Marasović (HDZ).

- Mislili smo da će nam danas samo predstaviti rezultate sigurnosne provjere i da ćemo onda imati vremena, kad vidimo tko provjeru nije prošao, pogledati naše zabilješke s razgovora sa 130 prijavljenih kandidata i na osnovu toga složiti svoju listu prijedloga. Zato smo napustili sjednicu - rekao je Marasović.

Ipak, vladajući su imali većinu i suženu listu predložili su Saboru.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • zdepar 25.01.2013.

    i nadalje , podobni ispred sposobnih

  • okrugli pečat 25.01.2013.

    Plaćajte ljudi porez , novac će biti pametno utrošen ...

  • shit_happens 24.01.2013.

    kako mi je to promaklo šteta da se ja nisam prijavio kao što mi i ime kaže ja znam s gov...a to je ipak najbolja referenca, obečajem da ću upisat postdiplomski kenjarski studij i postiti će prvi shit master na svijetu :)) ono dođem na televiziju pa ovaj kaže da se predstavim a ja ponosno kažem ja sam priv doktor znanosti iz primjenjenog kenjarstva i certificirani pordavač magle sa CE suglasnošći moja kvlaiteta je potvrđena ISO 9001 certifikatom koji je izdala organizacije DIN (drek institut nigdjezemske) čiji je ravnatelj Petar Pan a članovi znanstveno nastavnog vijeća izgubljeni ddječacci a gost predavač Alisa iz zemlje čudesa (sličnost sa hrvatskom nije slučajna) ako hoćete mogu ja još kenjat pa da imate što djeci pričat prije spavanja :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare