To je to što me zanima!

Oporba složna: Ako je istina, Crnoja će morati otići iz Vlade

Oporba je složna - ministar branitelja Mijo Crnoja, koji se našao u središtu afere zbog dvije adrese i navodnog nasilničkog ponašanja, ne može biti dio Vlade
Vidi originalni članak

Peđa Grbin izjavio je da ako su navodi o ministru branitelja Miji Crnoji točni, da isti treba dati ostavku ili ga novi premijer treba smijeniti.

- Tu su još brojne priče kao i ona da je nasilnik, a ako je to istina, Orešković ga treba smijeniti - kazao je Grbin za RTL.

Maras: Ako Orešković ne reagira, odobrava takvo ponašanje

Reagirao je i bivši ministar poduzetništva Gordan Maras koji je svoj komentar na Crnoju objavio na Facebooku.

- Crnoja šuti. Ne daje odgovore. Ponaša se kao da je sve istina. Crnoja će morati otići. Iz Savske 66. Ukoliko brzo ne reagira Orešković izgledat će kao da odobrava takvo ponašanje ili mora prvo pitati Karamarka - napisao je Maras. Nešto kasnije upitao je prijatelje na Facebooku poklonili Oreškovićevom, Karamarkovom i Petrovom ministru Crnoji za njegovu kućicu, dodajući da se po slikama čini da treba dosta stvari.

Jovanović: Ostavka, bez sekunde čekanja, jedino je ispravno!

Bivši ministar znanosti Željko Jovanović smatra da branitelji nisu zaslužili da ih vodi osoba upitnih moralnih vrijednosti.

- Hrvatski branitelji nisu zaslužili da Ministarstvo branitelja vodi osoba koja je, po svemu što možemo pročitati o njemu, vrlo upitnih moralnih vrijednosti. Svaka čast njemu za doprinos u Domovinskom ratu, ali ne može biti ministar. Ostavka, bez sekunde čekanja, jedino je ispravno! Ali da li to možemo očekivati od nasilnika i čovjeka koji potkrada državu lažnim prijavljivanjem prebivališta? - napisao je Jovanović na svom Facebooku.

Pupovac nije iznenađen

Milorad Pupovac je, također komentirajući navode o ministru branitelja, kazao kako to nije iznenađujuće s obzirom na način na koji se slagala Vlada.

Prgomet: Takva osoba ne može biti dio Vlade

Predsjednik HRID-a Drago Prgomet kaže da takva osoba, u slučaju da se navodi potvrde, ne može biti dio Vlade.

- Potvrdi li se to onda takav ministar, ne može biti dio Vlade. Netko tko je sklon ili za koga se dokaže da je utajio porez ne vidim kako može biti član Vlade - rekao je Prgomet za N1.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Miodrag Momčilović 26.01.2016.

    Negde pre miPeđa reče da će da provodi II memorandum SANU i time se ponosi.

  • Miodrag Momčilović 26.01.2016.

    Smeta me a i štetimi kad hrvatski političari srpske nacionalnosti pričaju protiv nove hrvatske vlade.Kad su tako čestiti zašto nisu tražili da Grčić i Opačić da ostavku.

  • Miodrag Momčilović 26.01.2016.

    Zašto bi morao otići, ako nije morao otići Grčić i Opačićka iz bivše vlade nevidim zašto bi morso Crnoja. Zbog mjesta boravka , pa gdje su boravili Grčić i Opačićkaod 91- 96

Komentiraj...
Vidi sve komentare