Obavijesti

News

Komentari 107

Oporba složna: Ako je istina, Crnoja će morati otići iz Vlade

Oporba složna: Ako je istina, Crnoja će morati otići iz Vlade
5

Oporba je složna - ministar branitelja Mijo Crnoja, koji se našao u središtu afere zbog dvije adrese i navodnog nasilničkog ponašanja, ne može biti dio Vlade

VIDEO

Peđa Grbin izjavio je da ako su navodi o ministru branitelja Miji Crnoji točni, da isti treba dati ostavku ili ga novi premijer treba smijeniti.

- Tu su još brojne priče kao i ona da je nasilnik, a ako je to istina, Orešković ga treba smijeniti - kazao je Grbin za RTL.

Maras: Ako Orešković ne reagira, odobrava takvo ponašanje

Reagirao je i bivši ministar poduzetništva Gordan Maras koji je svoj komentar na Crnoju objavio na Facebooku.

- Crnoja šuti. Ne daje odgovore. Ponaša se kao da je sve istina. Crnoja će morati otići. Iz Savske 66. Ukoliko brzo ne reagira Orešković izgledat će kao da odobrava takvo ponašanje ili mora prvo pitati Karamarka - napisao je Maras. Nešto kasnije upitao je prijatelje na Facebooku poklonili Oreškovićevom, Karamarkovom i Petrovom ministru Crnoji za njegovu kućicu, dodajući da se po slikama čini da treba dosta stvari.

Jovanović: Ostavka, bez sekunde čekanja, jedino je ispravno!

Bivši ministar znanosti Željko Jovanović smatra da branitelji nisu zaslužili da ih vodi osoba upitnih moralnih vrijednosti.

- Hrvatski branitelji nisu zaslužili da Ministarstvo branitelja vodi osoba koja je, po svemu što možemo pročitati o njemu, vrlo upitnih moralnih vrijednosti. Svaka čast njemu za doprinos u Domovinskom ratu, ali ne može biti ministar. Ostavka, bez sekunde čekanja, jedino je ispravno! Ali da li to možemo očekivati od nasilnika i čovjeka koji potkrada državu lažnim prijavljivanjem prebivališta? - napisao je Jovanović na svom Facebooku.

Pupovac nije iznenađen

Milorad Pupovac je, također komentirajući navode o ministru branitelja, kazao kako to nije iznenađujuće s obzirom na način na koji se slagala Vlada.

Prgomet: Takva osoba ne može biti dio Vlade

Predsjednik HRID-a Drago Prgomet kaže da takva osoba, u slučaju da se navodi potvrde, ne može biti dio Vlade.

- Potvrdi li se to onda takav ministar, ne može biti dio Vlade. Netko tko je sklon ili za koga se dokaže da je utajio porez ne vidim kako može biti član Vlade - rekao je Prgomet za N1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"