To je to što me zanima!

Opozicija se sprema za izbore i potpisuju 'Savez za promjene'

Predsjednici stranaka članica Kastavske skupine potpisat će deklaraciju 'Savez za promjene', osnovu okupljanja tih stranaka uoči parlamentarnih izbora
Vidi originalni članak

Predsjednici stranaka članica Kastavske skupine, Zoran Milanović (SDP), Radimir Čačić (HNS), Ivan Jakovčić (IDS) i Silvano Hrelja (HSU), potpisat će u utorak u Gradskoj vijećnici Grada Kastva deklaraciju 'Savez za promjene', vrijednosnu i programsku osnovu okupljanja tih stranaka uoči izbora. Sabor će u međuvremenu bez opozicije glasovati o proračunu za sljedeću godinu. Naime, zastupnici IDS-a, SDP-a, HNS-a i HSU-a za vrijeme glasovanja će izaći iz sabornice kako bi pokazali nezadovoljstvo predloženim proračunom, javlja HRT.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • exon valdez 23.11.2010.

    Dok se oni roje godinu dana unaprijed,ostatak zemlje živi za danas i od sredstava kojima raspolaže.Ovim učestalim zbjegovima iz sabornice ostavljaju dojam družine koja baš ne mari za opće prilike u zemlji.

  • esna v 23.11.2010.

    .. oporba je izašla iz sabornice za vrijeme glasovanje jer nije imala hrabrosti glasovati PROTIV.Uvijek kad trebaju...nema ih.. Ako proračun ne prođe,vlada padne a oni dođu na vlast morat će smanjiti mirovine,socijalu, otpustiti državne službenike..... i tada i oni padaju jer neće biti omiljeni narodu,,,,pa ipak je bolje biti oporba,primati plačicu i uznemiravati narod...i tu i tamo ikati kakoje vlada nesposobna...a mi narod čekamo da se konačno pojavi netko novi,potpuno novi.......

  • regos 23.11.2010.

    aaaaaaa ako vi ne prominete neće nitko. di ste do sad bili. marš bagro. na vašem mistu ne bi se borio doći na vlast jer nema se više što odniti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare