To je to što me zanima!

Oprah podržala Obamu za predsjedničku kandidaturu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Oprah Winfrey je govorila na skupu Baracka Obame, prvog crnog kandidata za američkog predsjednika. Slušalo ju je čak 20.000 ljudi
Vidi originalni članak

Oprah Winfrey (53) je do sada odbijala stati iza predsjedničkih kandidata u Americi, ali promijenila je mišljenje i odlučila iskoristiti svoj utjecaj. Pomaže prvom crnom američkom predsjedničkom kandidatu Baracku Obami (46). Zbog nje je na Obamin skup u Iowi došlo čak 20.000 ljudi, koji su upijali svaku riječ poznate voditeljice. Njen govor je trajao više nego političarev, a ako je suditi po komentarima, njene riječi su imale i više smisla. Iowa je jako bitna za izbor demokratskoga kandidata.
- Prvi put u životu, osjećam se ponukana da ustanem i progovorim za čovjeka za kojeg vjerujem da ima viziju za novu Ameriku - kazala je Oprah na skupu.
Voditeljica je već organizirala, oko 20 milijuna kuna vrijednu, zabavu za sakupljanje novca za Obaminu kampanju u svojoj kući. Smatra se da će ona biti prevaga koja će Baracku donijeti predsjedničku kandidaturu među Demokratima ispred glavne konkurentice, Hillary Clinton (60). 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare