To je to što me zanima!

Divljak u Koprivnici jurio je po nogostupu, policija ima snimku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U trenutku kad je vozio nogostupom, bilo je i djece, rekao nam je čitatelj koji nam je poslao video. Policija nam je potvrdila da ima snimku i da se sve dogodilo u srijedu u Koprivnici između 14 i 15 sati
Vidi originalni članak

Zaobišao me i vozio po nogostupu. Uskoro je dojurio i drugi auto koji me prestigao. Sve su to napravili preko pune trake. Učinilo mi se kao da se utrkuju, započinje priču čitatelj koji nam je poslao video jurnjave u Koprivnici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Snimku je dobila i koprivnička policija, potvrdili su nam.

- Znamo za to, istražujemo slučaj. To se dogodilo danas između 14 i 15 sati - rekli su nam iz policije i dodali kako će više detalja objaviti u četvrtak.

Na videu koji nam je poslao čitatelj vidi se kao vozač velikom brzinom vozi po dijelu ceste namijenjenom pješacima. Čitatelj koji nam je poslao fotografije i video kaže kako se sve dogodilo na Varaždinskoj cesti u Koprivnici.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Isto tako, čitatelj tvrdi kako je na nogostupu u trenutku divljanja vozača bilo djece.

- Mogli su se sudariti u svakom trenu, a na tom dijelu na nogostupu su bila i djeca. Netko je mogao tako nastradati. Meni su dvaput dijete udarili jer su prebrzo vozili i zato sam odlučio poslati ovaj video - rekao je ljutiti čitatelj.

- Trebao sam pozvati policiju ali nisam u svoj toj žurbi. Sljedeći put hoću - zaključio je.

Policija je obaviještena, više detalja objavit će u četvrtak.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • 06.06.2019.

    fast and furious koprivnica

  • mican 06.06.2019.

    Čovjek je čuo da se najveći broj nesreća dogodi na kolniku pa zbog sigurnosti vozi po nogostupu? Ovome treba oduzeti vozačku dozvolu doživotno jer mentalno nije sposoban da bi dozvolu imao. K tome mu treba trajno oduzeti sredstvo počinjenja "prekršaja" jer postoji opasnost od ponavljanja djela i bez vozačke dozvole. Time bi se "naplatila" kazna za počinjeni prekršaj. U slučaju da ga se ponovno uhvati da vozi auto, ide bezuvjetna zatvorska kazna. Sve drugo i blaže neće imati nikakav učinak. Možete mi reći da sam tiranin, ali da je meni 5 minuta vlasti, ove stvari se sigurno ne bi događale.

  • Prior__de__Sion 06.06.2019.

    ne samo dozvolu oduzet nego procijentit koliko on i njegova obitelj imaju i tolku kaznu lupit. pa neka se onda vozi. sta vrijedi ako mu dozvolu zeme. ko ce ga sprijecit da dalje divlja. ovak ako nema vise kinte za gorivo nece ni vozit. a socijala samo u bonovima za hranu sa nastampanim imenom da ih nemoze prodat i gorivo kupit. onda mu auto moze sluzit kao kokosinjac

Komentiraj...
Vidi sve komentare