To je to što me zanima!

Oproštaj od pilota: Sretni smo što smo te poznavali

U Virovitici na gradskom groblju pokopali su pilota Daniela Oleksu (36), koji je poginuo u padu aviona prije tjedan dana kod Dugog otoka...
Vidi originalni članak

Roditelji, majka Marica i otac Josip, supruga Lovorka, djed Stjepan, članovi najuže obitelji, prijatelji, stanovnici virovitičkog prigradskog naselja Podgorje te kolege piloti iz Zadra u četvrtak su se na gradskom groblju u Virovitici oprostili od Daniela Olekse (36). Poginuo je prošloga petka u zrakoplovnoj nesreći nedaleko od Dugog otoka.
- Svi ljudi imaju zvijezde, ali one svima ne znače isto. Mi ćemo imati zvijezde kakve nitko nema, jer ti ćeš biti na jednoj od njih i činit će nam se kao da se sve zvijezde smiju. Imat ćemo zvijezde koje se znaju smijati kao ti, Daniele. A kad se utješimo bit ćemo sretni što smo te poznavali, poručili su na posljednjem ispraćaju njegovi kolege iz Hrvatskog ratnog zrakoplovstva iz Zadra i iz njemačke tvrtke Lufthansa, za koju je radio kao pilot instruktor.
Pilot instruktor Daniel Oleksa i njegov učenik  Alessandro D’Agatta (20) srušili su se u more nedugo nakon polijetanja iz zrakoplovne luke u Zemuniku kod Zadra. Potraga za olupinom aviona i njima trajala je tri dana.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • poison ivy 08.08.2008.

    Šteta kad se tako mlad život ugasi. Neka počiva u miru Božjem, moja sučut obitelji.

  • vizijaslobode1941 08.08.2008.

    počivaj u miru Božjem

Komentiraj...
Vidi sve komentare