To je to što me zanima!

Opsadno stanje u Puli: Obitelji je prijetio 'Escobarov' prijatelj

Milan Štifanić u ponedjeljak je u Puli izazvao opsadno stanje nakon što je prijetio vatrenim oružjem. Priveden je uz primjenu sile, a dok su ga odvodili se i sam ozlijedio hladnim oružjem
Vidi originalni članak

U pulskom naselju Šijana je u ponedjeljak bilo pravo opsadno stanje nedaleko kuće Milana Štifanića, kojeg se povezivalo s nedavno uhićenim 'hrvatskim Escobarom', odnosno Stjepanom Prnjatom, piše Jutarnji

Naime, Štifanić je prijetio vatrenim i hladnim oružjem u svojoj kući. Zbog toga je policija blokirala cestu. 

PU istarska je došla oko 19 sati zbog nasilja u obitelji i kaznenog djela prijetnje u Ulici 43. istarske divizije te uhitila 47-godišnjaka. 

POLICIJA BLOKIRALA ULICU Opsadno stanje u Puli: Prijetio da će ozlijediti policiju i ženu

- Naime, nakon dolaska policijskih službenika na adresu prebivališta, oko 17,50 sati, muškarac se nalazio na katu obiteljske kuće, odakle je prijetio policijskim službenicima hladnim oružjem, kao i da će ozlijediti žensku osobu koja se nalazila s njim u stanu. S obzirom na to da je muškarac prijetio i uporabom vatrenog oružja, policijski službenici zatvorili su okolne ulice s ciljem zaštite života građana - kazali su iz policije. 

Štifanića su uhitili uz 'primjenu sredstava sile',  a obzirom da se prilikom uhićenja ozlijedio hladnim oružjem, prevezen je u Opću bolnicu Pula. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Pinguu 21.08.2018.

    Zato ja odem u kleticu i nema opsadnog stanja,nema krike,vike,galame prijetnje...Samo roštilj,kotlovina,kotlić,bučnica,odojak i ostalo nasilje :D

  • Velečasni 1 21.08.2018.

    Hahaaa kakve usporedbe ! Ovi "naši" su obični kokošari uličnog kalibra, asocijalnog ponašanja i svi redom niskog kvocijenta inteligencije, neobrazovani, buše papir olovkom kada se potpisuju. To je psihološka karakteristika svih kriminalaca "naših" i "njihovih". Gore navedeno može potvrditi svaki zatvorski čuvar i psiholog.

  • RUS 21.08.2018.

    Kako opsadno . Niti vidio ni čuo . To kod nas je normalno možda u zagrebu je opsadno . Kad imamo tako lep zakon da su svi na slobodi .

Komentiraj...
Vidi sve komentare