To je to što me zanima!

Opsjednuta je izgledom: Sa 12 godina već bila na liposukciji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Brooke (17) je najmlađa djevojka koja je bila na liposukciji. S 15 je povećala grudi te suzila želudac, jer nije bila zadovoljna izgledom. Roditelji ju podržavaju u svemu
Vidi originalni članak

Brooke Bates (17) iz SAD-a još kao curica maštala je o tijelu lutkica Barbie s kojima se igrala. Bila je spremna na sve samo kako bi to postigla. U dobi od samo 12 godina težila je 95 kilograma te je postala najmlađa cura na svijetu koja je bila na liposukciji. Do danas je bila na još nekoliko plastičnih operacija. Povećala si je grudi te su joj suzili želudac. Roditelji su joj to sve platili oko 283.000 kuna. Ipak, Brooke ne žali za ničim.

- Prije liposukcije sam bila na rubu živaca te spremna počiniti samoubojstvo. Osjećala sam se jako debelo - kazala je Brooke. Dodaje kako nitko nema pravo osuđivati njenu majku što joj je dopustila da ide na operaciju, jer bi u protivnom izgubila kćer. 

- Nakon liposukcije sam postala opsjednuta svojim izgledom. Ne vidim zašto djevojke ne bi napravile sve samo da izgledaju najbolje što mogu - zaključila je Brooke. Istaknula je kako njeni roditelji nisu bili oduševljeni idejom da ide na operaciju, ali su na kraju popustili jer je Brooke postala žrtva nasilja u školi. Kako nije mogla prestati jesti nakon liposukcije, bila je na sužavanju želuca u dobi od 13 godina. Kako ni s 15 nije bila zadovoljna kako izgleda, bila je na operaciji grudi. 

Danas ju prijatelju zovu Barbie Brooke, ali ona je još nesigurna oko svog izgleda. Kaže kako je i dalje na dijetama te stalno vježba. Nije anoreksična, a smatra da je normalna tinejdžerica te svaka dva tjedna popije Coca Colu i pojede komad pizze, prenosi Mirror. Njeni roditelji Cindy (44) i Joey (57) podržavaju njen napor da izgleda savršeno. Majka Cindy je rekla da se njena kćer jako promijenila od operacija te je sada sretnija. Dodaje kako bi i ostali roditelji trebali napraviti isto i za svoju djecu te im ne bi trebali braniti takve stvari.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • MilanSijerković 05.05.2011.

    Za cibnut pod jaja

  • SekaAllTimeLow 02.05.2011.

    a da je malo počela vježbat, bavila se sportom? pa najlakše je otić pod nož... ko kaže da se sad opet neće ugojit. ili je bila debela zbog neke bolesti (koja nije nestala liposukcijom) ili je stalno žderala junk food. liposukcijom ništ nije riješila.

  • AjsBely 02.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare