To je to što me zanima!

Optužena za nerede na Kapitolu želi da je sud pusti na odmor

Ubrzo nakon što su je uhitili puštena je na slobodu. U zatvoru su nakon nemira u Washingtonu zadržani oni koji su u nasilju optuženi za nasilne zločine i urotu.
Vidi originalni članak

Jenny Cudd iz Teksasa koja je optužena za sudjelovanje u neredima 6. siječnja tražila je da je sud pusti da ode na poslovni odmor u Meksiku. Vlasnica cvjećarnice u ponedjeljak je pisala sucu s molbom da je pusti na četiri dana tijekom veljače.

Sud još nije odgovorio, piše CNN

Optužena je za dva prekršaja, kršenje reda na Kapitolu i svjesno ulaženje u zgradu s ograničenim pristupom. 

TEK PETI S OVIM PRIZNANJEM Stradao u upadu 'trumpista': U Kapitolu izložili pepeo policajca

Ubrzo nakon što su je uhitili puštena je na slobodu. U zatvoru su nakon nemira zadržani oni koji su u neredima optuženi za nasilne zločine i urotu.

Njeni odvjetnici također nisu komentirali zahtjev za odlazak u Meksiko, ali da je ovaj odlazak na odmor kod Cancuna planirala i prije napada u Washingtonu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 03.02.2021.

    Ako osoba naziva tj. prezimena Pelosi, imena Nancy, visoke i povisoke funkcije, može i smije kršiti mjere protiv zaraze ne noseći obvezom propisano masku u frizerskom salonu, a s tim postati i bio-terorist po naški, te i dalje obnašati svoju dosadašnju visoku funkciju, hodati slobodno i podignute demokratske glave, obavljati svoje visoke i povisoke dužnosti i biti na strani koja sudi sada dotičnoj, bilo bi primjereno dozvoliti joj u najmanju ruku novi primjereni protest i naravno, plaćeni godišnji odmor. Neizostavno na ovaj cijeli čudnovati tekst moram primijetiti kako nema olajavanja gosp. Trumpa, ne znam zašto ali navikli smo pa nije u redu..

  • Nemesis😎Nemo 03.02.2021.

    oooopaaaa ...vidi ti trumpijasice ...ti bi malo do Mexica ...ma jeli ?????  E neces razbojnice haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare