To je to što me zanima!

Optuženik (54) u sudnici ubio bavarskog državnog tužitelja

Rudolf U. izvukao je pištolj iz džepa i s tri hica pogodio 31-godišnjeg tužitelja Tilmana Turcka, koji je preminuo u bolnici. Rudolfu je prijetila 5-godišnja kazna
Vidi originalni članak

Optuženik je ubio bavarskog državnog tužitelja u sudnici u Dachau na jugu Njemačke, piše njemački Bild. Do sukoba je došlo u srijedu oko 18 sati. 

Ubojica, 54-godišnji Rudolf U., izvukao je pištolj iz džepa na hlačama, prvo zapucao na suca, pa zatim na s tri metka pogodio 31-godišnjeg tužitelja Tilmana Turcka, koji je od zadobivenih rana preminuo u bolnici.

Rudolfu U. prijetila je petogodišnja zatvorska kazna zbog neplaćanja više desetaka tisuća eura socijalnog osiguranja.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • sexsan 12.01.2012.

    hahhah to je ta njemacka.,bio sam gore i kuzim zakone .,manje ce dobit kaznu sto je ubio covjeka nego sto nije placao porez ., jer kod njih postoje samo rijeci posao , stednja ,nemam vremena .,toliko je narod fujjj,,,,sve im je u zivotu posao ma fujjj

  • L I V A D A 12.01.2012.

    Eto ... Nisu ga pretrazili i unese ludak pistolj u sudnicu ... Nemar ... eto

  • gremljin 12.01.2012.

    samo radi informacije onima koje interesira i za one poput crnog-c : kao i svugdje pa tako i u bauštel-landu postoje sudovi na kojima se vode predmeti koji su klasificirani kao građanske parnice. na tim sudovima u kojima su sudnice uređene kao kod nas ulazi u hzzo ili na poreznu upravu , tj. takvog su tipa , znači bez policajaca i kontrole ulaza. slično smo imali i mi na općinskom sudu sve dok se oraškić nije zaigrao. e, sad, lako je pametovati i filozofirati kad nemamo sve informacije. no dobro je znati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare