To je to što me zanima!

Optužili kumu ministrice Žalac, nije pružila pomoć pješakinji

Marijana Obradović je 30. prosinca naletjela autom na pješakinju i ozlijedila je, no nije joj pružila pomoć iako je to mogla bez opasnosti za sebe i druge, navode u optužnici
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Požegi podiglo je optužnicu protiv Marijane Obradović, kume ministrice Gabrijele Žalac, koju se tereti za nepružanje pomoći nakon prometne nesreće, prenosi Večernji

U optužnici se navodi da se Obradović tereti da je 30. prosinca prošle godine u Jakšiću VW Golfom požeških registracija naletjela na 35-godišnju Nataliju Baričević. Oborila ju je na tlo i ozlijedila, a iako svjesna da je time izazvala opasnost za tijelo pješakinje, nije se zaustavila i pružila joj pomoć nego je napustila mjesto nesreće, navode iz DORH-a i dodaju da je bila u mogućnosti pružiti pomoć ozlijeđenoj pješakinji bez ikakve ozbiljne ugroze za sebe ili drugoga. 

MJESECIMA PRIJE NESREĆE Kuma Gabrijele Žalac ženi koju je pogazila slala ružne poruke

Optužnicom se navode i drugi prekršaji, među kojima je vožnja u alkoholiziranom stanju te nepropisna vožnja.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Car Mrgud Vazdacenzurirani 06.06.2019.

    rvacko suctvo će to otezati toliko da će na slučaj zaboraviti i sama rvatca i domoljupkinja, hade3ejovka obradović...ako uopće i doživi kakovo ročište.

  • lale03348 06.06.2019.

    Pa nije joj bila ni namjera da joj pruzi pomoc nego da je ubije,,ali dobiti ce malo uvjetno,ako i to,i sve ce se zaboraviti,i to je to,tipicna hrvatska prica.

  • ain stein 06.06.2019.

    HDZ- gazi sve.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare