To je to što me zanima!

Optužili policajca zbog sumnje u bludničenje nad ženom (27)

Riječ je o policajcu PP Duga Resa (43) koji je uhićen i ispitan u listopadu, nakon što su se pojavili navodi da je tražio seks u zamjenu za oprost kazne
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu je podiglo pred Općinskim sudom u Karlovcu optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1970.) zbog počinjenja kaznenog djela bludne radnje, izvijestili su na svojim stranicama. Kako doznaje Jutarnji list riječ je o policajcu PP Duga Resa (43) koji je uhićen i ispitan u listopadu, nakon što su se pojavili navodi da je tražio seks u zamjenu za oprost kazne. 

- Okrivljeniku se stavlja na teret da je kao policijski službenik 13. listopada 2013. u Dugoj Resi, prilikom kontrole prometa, u cilju zadovoljavanja spolnog nagona, nad hrvatskom državljankom (27) počinio bludne radnje - priopćio je DORH. 


Idi na 24sata

Komentari 28

  • anita blažević 02.12.2013.

    jadnik bolesni

  • 1 podravec 01.12.2013.

    A što ona nije bludničila nad ostalim sudionicima prometa dok je sjela pijana za volan.E neide to : Bila bi jebena i poštena! Što nije ko mi ostali ,daš vozačkupa u bajbukanu na 12h i doma.

  • Mucko djubre 01.12.2013.

    ..a kaj i ova se pravi fina a bilo bi joj isto dobro kao i njemu..kasnije svako svojim putem i prijatelji ko što smo i bili..o_O

Komentiraj...
Vidi sve komentare