To je to što me zanima!

Opuškom je zapalila posteljinu, a onda se vatra proširila dalje...

TRAGEDIJA U VARAŽDINU: Na tijelu preminule žene (67) nisu pronađeni nikakvi tragovi nasija, pa se pretpostavlja da se nesretnica najvjerojatnije ugušila dimom
Vidi originalni članak

Nakon obavljena očevida u požaru koji je izbio u obiteljskoj kući u Bosanskoj ulici u Varaždinu u ponedjeljak oko podneva, a u kojem je poginula 67-godišnjakinja, utvrđeno je da je požar izbio zbog zapaljenja posteljine opuškom.

Požar je izbio u spavaćoj sobi na gorivim dijelovima kreveta, a potom se vatra proširila na noćni ormarić i na površine pojedinih dijelova namještaja. U vrijeme izbijanja požara, nesretna je žena bila sama u kući.

Požar su ugasili vatrogasci JVP Varaždin koji su iz kuće iznijeli i 67-godišnjakinju. Djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije utvrdili su njezinu smrt, te na tijelu nisu pronađeni nikakvi tragovi nasija, pa se pretpostavlja da se nesretnica najvjerojatnije ugušila dimom.

Bit će obavljena obdukcija, a šteta nastala u požaru procijenit će se naknadno. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • hipron 06.12.2017.

    Kada bi kutija Cigareta koštala 1000 eura,vjerujem da bi ovakvih tragedxija bilo manje a država bi mnogo zaradila !

  • 05.12.2017.

    Jučer oko 12.45 čuo sirene, tragedija se desila nedaleko moje kuće, strašno :(

  • Franz von Drkensson 05.12.2017.

    Tak sam ja isto jednom napil sam se ko krava, legnul sam s čikom u gubici, normalno čika mi je pala u rakijetinu, rakijetina se razlila i pol kuce sam zapalil pa sam natukal zenu jer mi je dala losu rakiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare