To je to što me zanima!

Orban ne želi izbjeglice, a ni on njima nije pretjerano drag: Duž granice rasporedio je vojsku

Izbjegli Ukrajinci kao sigurne i prijateljske zemlje prvenstveno odabiru Poljsku, Rumunjsku i Slovačku
Vidi originalni članak

Preko pet graničnih prijelaza, koliko ih ima na mađarsko-ukrajinskoj granici, u proteklih je 48 sati iz Ukrajine prešlo nekoliko stotina izbjeglica koji su sigurnost potražili unutar susjedne Mađarske. Uglavnom se radi o Ukrajincima mađarskog podrijetla koji naseljavaju rubne dijelove uz granicu i u Mađarskoj imaju rodbinu ili prijatelje.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 10

  • nec.1996 26.02.2022.

    jedino ispravan neka se tamo bore a ne da bjeze ,,

  • aciviij 25.02.2022.

    Ako Putin zauzme Ukrajinu, Orban će biti prvi koji će htjeti istupiti iz NATO saveza - "jer je za Mađarsku opasnije biti u NATO savezu nego bez njega". Kada mu to uspije, doći će do nemira u Mađarskoj, jer je narod većinski za NATO savez .... tada bi se moglo dogoditi da Orban "zbog opasnosti od napada dekadentne EU i Amerike" u pomoć pozove Ruse .... Za tri do četiri godine bismo ih mogli imati na granici, a za pet godina na Jadranu ... ako Vučić odradi Crnu Goru i oni istupe iz NATO saveza. U Crnoj Gori će možda biti za 5 godina, a u Mađarskoj, Srbiji i republici srpskoj svakako.

  • Mislilac 25.02.2022.

    Šta će mu sirotinja ... ima dovoljno i svoje kao i mi. Ne možemo jednu kuću od potresa obnoviti u godinu dana a nekome bi pomagali ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare