To je to što me zanima!

Orepić: Hrvatskoj treba više poštenja, odanosti, zajedništva

Ovakva mjesta i događaji mene kao dobrovoljca zovu na čast i molitvu zahvalnosti. Ovakva mjesta ukazuju na sustav vrijednosti za koje narod treba živjeti, rekao je Orepić
Vidi originalni članak

Ovakva mjesta i događaji mene kao dobrovoljca zovu na čast i molitvu zahvalnosti. Ovakva mjesta ukazuju na sustav vrijednosti za koje narod treba živjeti, a ako treba i umrijeti. To je domoljublje, a ono podrazumijeva sustav vrijednosti u kojem su poštenje, zajedništvo i odanost. To je ono što treba više od svega domovini Hrvatskoj, rekao je na mimohodu pobjednika u Pakracu ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić.

POGLEDAJTE VIDEO: Ministar unutarnjih poslova Orepić izjavu prvog potpredsjednika Vlade Karamarka nazvao je nekorektnom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dodao je kako svi problemi s kojima se Hrvatska danas susreće proizlaze iz suprotnog sustava vrijednosti. Orepić je istaknuo kako se 1. ožujka obilježava 25 godina od prvog oružanog sukoba hrvatske policije s, kako ih je nazvao, nekakvim nesretnicima.

- Ja ih tako zovem. Čast mi je što sam danas ovdje. Iskazujem žaljenje premijera Tihomira Oreškovića koji nije mogao biti ovdje s nama - poručio je ministar u govoru. Mimohod pobjednika ulicama grada od crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije do gradskog groblja u Pakracu uz branitelje predvodili su učenici Osnovne škole Braće Radić.

U povorci, u kojoj se nalazilo više od 1000 ljudi osim ministra Orepića bio je i umirovljeni general Mladen Markač kao izaslanik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, požeško-slavonski župan Alojz Tomašević te gradonačelnica Pakraca Anamarija Blažević

Idi na 24sata

Komentari 46

  • hrvatskiidiot 02.03.2016.

    Orepić je teški kriminalac i mafijaš

  • INDODA9 01.03.2016.

    Shvatio je i Orepić što nedostaje Hrvatima pa je po to otišao u HDZ i mostić:P

  • vidum 01.03.2016.

    Slažem se ministre i očekujem da sa svoje strane učinite sve što možete, da bi tako i bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare